Psycho napisał/a: |
SELF - DESTRUCTION [LIVE] 30 maj 2008 (piątek) Ostatnia impreza z cyklu SD przed wakacjami z koncertami... |
Dale Cooper napisał/a: |
No trza być. Innego wyjścia nie ma. Chwila wytchnienia w ^*%*^(*%$# sesji. |
deprim napisał/a: |
Zagramy sami, (to info głównie dla spóźnialskich). |
mychalyna napisał/a: |
niestety nie ponieważ ja saportuje co.in. na flecie .... sory-y ale liczy się tylko to żeby przyszło dużo ludzi, a ja mam najwięcej fanów we wrocławiu więc... przykro mi.
![]() |
Pstry napisał/a: |
No chłopaki zgodzili się, żebyśmy zagrali przed nimi więc zapraszam: |
No chłopaki zgodzili się, żebyśmy zagrali przed nimi ![]() |
Psycho napisał/a: |
czy to info jest potwierdzone? ciekawie... ![]() |
Psycho napisał/a: | ||
![]() |
Jars napisał/a: |
Nie ma to jak załatwiać koncerty na forum |
Ale jak będzie grał Filip (która to kapela?) to przychodzę na bank, tylko Mychalyna ma być dobrze nagłośniona tym razem a wizualizacje Co.In.a zapętlone 666 razy !!! |
USAGI napisał/a: |
swój instrument zawsze masz przy sobie więc ne masz się co martwić ,ze ne będziesz miał na czym grać jak się dowiesz przed samym wejściem na scenę ,ze grasz [;
|
tylko Mychalyna ma być dobrze nagłośniona tym razem |
Yaga napisał/a: |
A temu co sie znowu nie podoba?!?!? |
Kapral napisał/a: |
Sixpounderowi proponuję zmianę wokalisty ![]() |
Maigra - świetne brzmienie basu ![]() |
Ponawiam pytanie, kto gral jako drugi?? ![]() |
a co takiego zrobił ten cham ? ![]() |
Michalina, jak sie czujesz?? ^^ |
aha bo myslalem, ze coś bardziej konkretnego zrobił. Bo jeżeli chodzi o manierę i styl śpiewania to raczej kwestia gustu ![]() ![]() pozdrawiam |
Sixpounderowi proponuję zmianę wokalisty ![]() |
Coin też na swoim poziomie, ogólnie nagłośnienie b. dobre - nie za głośno |
Ja natomiast jestem rozjebany frekwencją i reakcją ludzi, dawno tak fajnie mi się nie grało. |
Cytat: |
Sixpounder i Maigra po krótkim posłuchaniu - bardzo wysoki poziom instrumentalny, a muzyka po prostu nie moja. |
Organizacyjnie było słabo, ale sorry, nie biorę tego na siebie i następnym razem nie będę się tłumaczył za innych, bo to nawet (jak się okazało) sensu nie ma. A mam dość roli policjanta, polityka i organizatora, bo jestem pieśniarzem. |
Wielkie dzięki zespołom za dzielenie sceny, radości i smutków, spojrzenia miłe, i te spod byka.
|
a czemu jestes zdolowany atmosfera?? ![]() ![]() |
Hyhyhyhy, domyslam sie - zalujesz, ze nie zobaczyles szczesliwego trio Michalina-Psycho-Jaga??? Spoko, nastepnym razem damy ci autograf ![]() |
Organizacyjnie było słabo, ale sorry, nie biorę tego na siebie i następnym razem nie będę się tłumaczył za innych, bo to nawet (jak się okazało) sensu nie ma. |
nikt napisał/a: |
po 3 numerze Co.In.a musialem wyjsc z kanajpy bo prawe ucho mi przestalo odbierac dzwieki a zaczelo syczec czyli bylo sporo za glosno |
nikt napisał/a: | ||
po 3 numerze Co.In.a musialem wyjsc z kanajpy bo prawe ucho mi przestalo odbierac dzwieki a zaczelo syczec czyli bylo sporo za glosno |
mychalyna napisał/a: |
to nie byłeś na ostatniej spiral kiedy grala CANDIDA ![]() |
Na Maigrze akustyk się dopiero rozkręcał : ) |
akustyka nie znam ale nie wszystko zależy od niego, na pewno się starał co potwierdzam po raz kolejny, w ko?cu nie wiadomo też ile dostaje a sądzę że to raczej marna kasa) |
bojan napisał/a: |
Bo moze nie wiecie o jakich kwotach rozmawiamy. Sensowne paczki (gorka i bas, dodatkowo jakies monitory dla artystow) - od 10 000 PLN w gore. Wzmacniacze do nich - od 5 000 PLN. Mikser + efekty (bramki, komresory, EQ na sumie) - od 5 000 PLN. Mikrofony - (stopa + werbel, wokal) - 1500 PLN. DiBox Behringera dla basisty/basistki (zawsze, ku4wa, taki sam Behringer, ale dobry jest) - 210 PLN plus cala sterta kabli, przelotek, rackow etc - od 1 500 PLN. |