Koncerty i imprezy - RAPCORE NIGHT 20.11.2008 - czywyrtek mychalyna - 2008-11-15, 12:32 : Temat postu: RAPCORE NIGHT 20.11.2008 - czywyrtek
Kochani!
Tak!! Rapcore jest w czwartek!!! czyli że nie że w środe i czyli że nie że we wtorek, poniedziałek, niedziele, sobote, piątek. xD
Mam do was wielki APEL o to abyście jak najintensywniej reklamowali tę imprezę wśród swoich znajomych. To czy Rapcore Night będzie w ogóle istniał jeszcze w liverpoolowym terminarzu zależy od frekwencji, od ilości przybyłych osób 20 listopada. Myślę że warto zadziałać w tym kierunku, bo zabawa jest przednia przy tej muzyce i szkoda byłoby takiego night'a
Ja w tym tygodniu będę działać na pełnych obrotach w promocji imprezy, pomóżcie mi !
Liczę na wrockowe siostry i wrockowych braci!
blesssss
http://www.lastfm.pl/event/836207Jars - 2008-11-15, 14:04 :
Ok ale maila na wrock małpa wrock.pl z plakatem nie mam : ) d0ti - 2008-11-17, 13:54 :
ja mam w planach sie zjawic ;] ale czas pokaże ;p Yaga - 2008-11-17, 14:55 :
ja tez, chocby na chwile wpadne mychalyna - 2008-11-18, 21:49 :
co wy z tymi chwilami ? Yaga - 2008-11-18, 21:57 :
czawrtek, kochana, uczciwi ida nastepnego dnia do pracy mychalyna - 2008-11-19, 00:15 :
wszyscy wiedzą yaga że ty chałupniczo dorabiasz, to weź nie grymaś tyllko laptopa pod sweterek do poola i będzie tak samo tylko że poolownicza praca mychalyna - 2008-11-19, 00:18 :
kto nie przyjdzie to musi mi doręczyć zwolnienie lekarskie, najpóźniej pół godziny przed rozpoczęciem imprezy dzix_x - 2008-11-19, 11:49 :
a może być paszport polsatu? mychalyna - 2008-11-19, 13:46 :
maaaaaaaaaaaaaaaaasz?
ja nigdy nie miałam.... mychalyna - 2008-11-21, 15:42 :
jesusie ale uciekliście przy dżastinie :D:D a później tak sie impreza jeszcze rozkręciła
ejcie, w ogóle wszystkim strasznie dziękuję za przybycie, było świetnie!!!!!!!!
widzimy się na selfie!
czy gdzieś, u sin podobno dzix_x - 2008-11-21, 15:47 :
replaye
słabej jakości teledyski
brak kontroli nad nagłosnieniem
muzyka nie mająca nic wspolnego z 'rapcore' [co mi nie przeszkadza bo nie słucham]
profesional to to nie był michalina;] mychalyna - 2008-11-21, 17:39 :
gdzie ty miałeś słabej jakości teledyski ? moze z trzy/cztery takie poleciały reszta względnie ok, jeśli chodzi o teledyski teraz dzięki stempniowi i wilku-owi mam same świetnej jakości, więc ten problem będzie z głowy, tym samym problem z nagłośnieniem odpadnie nie będzie przeskoku ze słabej jakości teledysku który był ustawiony głośniej na ten lepszej ktory zaczął pierdzieć przez pierwsze 3 sekundy które cie tak wkurzały (czy tez w wypadku kiedy byłam poza didżejka 4 sekundy )
jesli chodzi o muzyke która nie miała nic wspólnego z rapcorem, owszem zdarzały się takie utwory, ale myślę że to nawet zdrowe podejście, puścić co 8 kawałków coś innego wprawdzie dżastin to był wypadek przy pracy ;p za co przepraszam;pp
Kiedys zielonemu i einarowi zarzucono ze na mordfabrik (czyli imprezie o tematyce dark-elektro) puszczano hity z lat 80tych co jakiś czas i zielony bardzo ładnie wszystko wytłumaczył gdzies na forum liverpoola
Według mnie impreza była przednia (mimo technicznych niedogodności), zwróć uwagę na to że w klubie było sporo osób, dużo osób ta?czyło i bawiło się NAWET przy tych nie rapcorowych utworach (btw chciałam cofnąć szybko tego dżastina i puściłam następny kawałek, ale zaatakowano didżejkę w tym momencie, żeby koniecznie właśnie dżastin poleciał myślę że te 4minuty aż tak nie bolały ludzi którzy na codzie? nie słuchają takiej muzyki - wyluzuj:) ) Jars - 2008-11-22, 16:22 :
A ja popieram Michaline i chcę więcej Rapcore, to że leci tam połowa tego co na selfie to mi nie przeszkadza, jakość też mi nie przeszkadza bo przynajmniej chce puszczać coś nowego, czego poza YT nie ma jak ściągnąć/dostaje płytki dopiero na imprezie. Widocznie DJ w Liverku za mało płacą, aby siedzieli za kratą, lepiej pogadać ze znajomymi i głośności pilnował kto się akurat nawinął - ot swojski klimat imprezy.
I co, będzie więcej? mychalyna - 2008-11-22, 18:50 :
właśnie kolego poratowałeś mnie z kilka razy, dzięki wielkie swojski klimat na rapcore to jest właśnie to, szkoda że z rikłestami było cięzko bo opcja "wyszukaj" nie działa, ale myślę że to się naprawi na dniach, nie wiem czy wcześniej tez nie działało,dam info komu trzeba hehe a dj nie ba obowiązku siedziec za didżejką non stop wazne by caly czas miał kontrolę nad sytuacją A JA MIA?AM COOOO NIEEEEEEE Jars - 2008-11-23, 18:29 :
No kontrole miałaś niezłą, następnym razem polecam się nie tylko jako normalizer ale pokazałbym ci że opcja szukaj działała bo inaczej As I Lay Dying bym nie wyhaczył : ) Walcz o kolejne Rapcore, jak chcesz prowadzić tylko połowę (nieoficjalnie) to parę osób się chętnych znajdzie do pomocy, np. Sin czy d0ti która świetnie przyjmowała riquesty nie dotykając przy tym Winampa : ) Myślę że dzix też mógł wykorzstać chwilę nieuwagi i własny pendrive wetknąć i może on wyczarowałby jakieś rapmetalcore : ) dzix_x - 2008-11-23, 18:53 :
Jars napisał/a:
może on wyczarowałby jakieś rapmetalcore : )
dokładniej HeavyRapMetalCoreBlackSzejtenTrance
luz. zawsze moge użyczyć mojego 'pena' ;] USAGI - 2008-12-10, 13:50 :
Impreza była przednia [;
Normalnie byłam pozytywnie zaskoczona D_D
Obawiałam się ,ze będzie to kolejne spotkanie AA gdzie wszyscy siedzą w kółeczku przy jednej ławie a reszta klubu pusta, na parkiecie pusto i ludzie zmywają się dziennym busem do domu ;P
A tu miły szok i w klubie stoliki pozajmowane, na parkiecie ktuś pląsa a potem to i nawet parkiet żył i się dobrze bawił
Proszę o więcej :<
xD
Rozumiem ,że next edition w styczniu [;
Mam tylko nadzieję ,ze w styczniu ludzie też przybędą i bawić się będą a ne znowu zjazd AA :<