SIKORA napisał/a: |
no i w ogole potrzebne znajomosci w drukarni ![]() ![]() |
d0ti napisał/a: |
..ja bym nazwala ja ofc 'soud of wROCK' /vol1/ albo cos w ten dese?..
a na okladce najlepiej fotka jakos fajnu obrobiona z wszystkimi np gitarzystami/wokalistami lub perkusistami z Kapel ktore będa miec swe utwory tam :] |
Yaga napisał/a: |
hehehehe pewnie Stemp napisze, ze my tez, ale ja ostrzegam, ze nasza obecnosc przyniesie trwale uszkodzenia sluchu... sluchaczy ![]() Ja tam sie wstydze... |
Elo:) Yaga a wy macie juz cos nagrane z Kuczem??? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzidzia napisał/a: |
Usagi zaraz trzepnie coś po ..japonsku(dobrze kojarze?) |
USAGI napisał/a: |
dziwna muzyka z wRocka |
mOrel napisał/a: |
Rara sonidos en wRock ![]() |
Jars napisał/a: |
[quote="mOrel"]Rara sonidos en wRock ![]() |
deprim napisał/a: |
czy nalezy rozumiec, ze kapele, ktore sie nie dogadaja z chopakami, nie zostana zawarte na kompilacji? ![]() tzn. uwazam, ze obowiazkiem autorow takowej, jest w miare obiektywny wybor wykonawcow, (ktorzy od jakiegos czasu sa aktywni na scenie z wro jak tez tych mlodszych jak i rowniez nieistniejacych) i zaproponowanie im udzialu. uwazam ze metoda "palec pod budke" jest nie do przyjecia. ale to tylko me skromne zdanie. ![]() |
nikt napisał/a: |
Yaro- post nad twoim jest ta alternatywa,niewidze w tytule tematu zeby bylo napisane ze to ma byc skladanka nu tones, jars sam mowil ze nierozsylal zaproszen zeby nie bylo ze jego gusta odbija sie na plytce. jak ci niepodoba sie co napisalem o MLN to sie obraz albo powiedz mi ze niemam racji ,moze czas zerwac troche z glaskaniem sie nawzajem po pupach i towarzystwem wzajemnej adoracji i otworzyc sie DHOD-Dissenter a to ma tyle do siebie ze sa z wro i graja muze. I to zajebista.O ile wiem to pierwsza kapela juz nie gra wiec to byla propozycja na kapele z pod szyldu juz nieistniejacych a dissenter przyklad jak daleko moga zajsc ludzie grajaca niebanalna muze jesli tylko chca i robia to dobrze mysle ze najbardziej cie Yaro w oczy uklulo ze pojawila sie jakakolwiek krytyka w zalozeniu konstruktywna,a nie tylko suche przytakiwanie PS1: odpowiadajac na twoje pytanie co ma piernik do wiatraka.... mąkę ![]() PS2: rownie dobrze moglbys zapytac co ma milk i know muzycznie wspolnego z chaqmą sorry ze się taki flame zrobil w tym temacie ale mam nadzieje ze to tylko na dobre wam wyjdzie peace |
Jars napisał/a: |
Omnitones, (...) nie mają odpowiednich nagra? (z tego co wiem). |
noprofit napisał/a: |
jakie zespoły maja pojawić się na tej płytce ? |