Koncerty i imprezy - [27-11-2009] !NSULT + Psychomantium + Afterglow dzix_x - 2009-11-19, 14:13 : Temat postu: [27-11-2009] !NSULT + Psychomantium + Afterglow
Witam witam. Zapraszam na następne SELFDESTRUCTION.
Prawdopodobnie koncerty naprawdę zaczną się od 20stej ;]
Jars - 2009-11-19, 17:24 :
Brawoo, powrót Afterglow, być trzeba. USAGI - 2009-11-19, 23:20 :
no no rzeczywiście trzeba się wybrać obowiązkowo, posłuchać nowego materiału ^^ psychomen - 2009-11-23, 15:19 : tak tak szykuje się dobra impreza Zapraszamy mychalyna - 2009-11-24, 19:14 :
będę psychomen - 2009-11-25, 00:52 : mychalyna - 2009-11-26, 07:43 :
dziki zrób coś żeby sie o 21:00 zaczeło plizplizpliz, jeśli gracie pierwsi, to powiedz że masz rozwolnienie ... czy coś xD bo ja dopiero o 20:30 będę wychodzić :/// dzix_x - 2009-11-26, 11:10 :
nie ja tutaj trzymam władzę. poza tym liczy się zadowolenie ogółu a im później zaczniemy tym bardziej zgromadzonym się to nie spodoba.
gadałem z Sajko - jeśli o 20stej będzie tłum to wchodzimy, ale wydaje mi się ze jakoś o 20:30 poleje się pierwszy pot z pod pach;]. nie chcę przedłużać. gramy MAX 45min [i to z przerwą na kawę] USAGI - 2009-11-26, 11:23 :
To może choć ja się załapię, bo pracę kończę o 20 ;P hehe powiem Ci jak było mychaś
mychalyna napisał/a:
quot;]ale to ja będę znowu po pracy styrana/padnięta i najdłużej wytrzymam do 23:00 przy najmniejszej aktywności ;]
ojj tam, do 23 to też dużo czasu [; coś się tam zawsze napije i pogada p; mychalyna - 2009-11-26, 12:38 :
czyli jednak gracie pierwsze :[ nie przeżyję, jeśli nie posłucham chociaż jednego numeru !
Usa :<
znowu mam nadzieję że wszystko ogarnę [ i wszystkich ;p ] mychalyna - 2009-11-28, 08:57 :
no to tak:
Psychomantium - źle nagłośnione, już mówiłam wam, że słabo przez to wypadliście, ALE muszę powiedzieć, że mega postępy jeśli chodzi o zachowanie na scenie, ŁYSY na basie zwariował, kuba jak zwykle i Michał też super, kontakt z publiką +
!nsult - ech, ja nie wiem, jak słyszałam was pierwszy raz te dwa lata temu już chyba to było o wiele lepiej, nie wiem co się stało, może zmiany w składzie podziałały tak niekorzystnie, może wam już się nie chce za każdym razem dawać 100% bo się przegraliście
AFTERGLOOOOOOOOOOOOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - musicie zmienić nazwę!!! to już nie jest afterglow! przez te trzy lata kapela zrobiła takie postępy (a dziku mówił, że podobno nie jest do końca usatysfakcjonowany, bo można było jeszcze lepiej) no więc ten zespół słyszałam ostatnio 3 lata temu w klubie Madness i wtedy mi się W OGÓLE nie podobało ;p (przyznaję się bez bicia) ale miałam mega przeczucie że warto się na nich wybrać wczoraj (dlatego tak przezywałam że się spóźnię;p) pomijając fakt, że z dzikim się tyle wypiło już, że nie wypada nie pójść ;p
brzmienie rewelacyjne, WOKAL rewelacyjny (ty się kolesiu musiałeś męczyć przez te trzy latka z przeponką i to sporo chyba ) naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem, OCZYWIŚCIE zagraliście najlepiej, plus wielkie zaskoczenie (i kopary w dół) tych wszystkich którzy znali was z wcześniejszych dokonań! To mi się podoba, to lubię! O dziwo trochę usłyszałam inspiracji hedupami, ale w zupełnie innej konwencji, takiej która robi wrażenie (mi;p bo wiem że większość tu jest zachwycona hedupami).
DZIKI jestem twoją cichą fanką od wczoraj i całego AFTERGLOW (ku*wa zmieńcie nazwe ) Jars - 2009-11-29, 21:39 :
Kiedy następny koncert? Naprawdę nie mogłem. Yaga - 2009-12-01, 10:12 :
Było fajowo