Forum muzyczne wROCK.pl

Koncerty i imprezy - Riff Festival Wrocław – finał w klubie Liverpool j

d0ti - 2010-02-18, 12:49
: Temat postu: Riff Festival Wrocław – finał w klubie Liverpool j
Riff Festival Wrocław – finał w klubie Liverpool już jutro!

Od stycznia trwały zgłoszenia. W tym tygodniu zostały zamknięte, przyszedł czas na batalię. Finał wrocławskiego Riff Festivalu już w ten piątek w klubie Liverpool. Zobacz kto stoczy bój o nagrodę główną!

Od stycznia trwały zgłoszenia. Zespoły przynosiły nagrania do salonu Riff we Wrocławiu przy Piłsudskiego 28. Każdy chciał pokazać się przed publicznością klubu Liverpool, oraz oczywiście powalczyć o nagrodę główną – zawodową perkusję Gretsch. W tym tygodniu zgłoszenia zostały zamknięte. Oto pięć kapel, które zmierzą się w jutrzejszym finale w Liverpoolu:

The Sound Code
Alone
The Sixpounder
Headup
Anastasis

Te zespoły zagrają o zestaw perkusyjny Gretsch Catalina. Ale wygrywa każdy. Dla kapel poniżej pierwszego miejsca są bony wartościowe do realizacji w salonie Riff Wrocław, dużo mocnej promocji i oczywiście… dobrej zabawy!

Ważne jest też to, kto będzie je oceniał. Jury składa się z trzech osób doskonale znanych Wrocławianom:

Michał Figurski – rockandrollowa dusza radia Eska Rock;
Leszek Cichoński – najsłynniejszy gitarzysta Wrocławia;
Wojciech Wojciechowski – dziennikarz muzyczny, prezenter Akademickiego Radia Luz.

Aby zobaczyć te zespoły, być świadkiem zwycięstwa najlepszego z nich, usłyszeć ocenę jurorów, i oczywiście dobrze się zabawić, wpadnij w piątek 19 lutego 2010 do Liverpoola. Start o 18:00!

www.riff.net.pl
www.liverpool.worclaw.pl
Jars - 2010-02-18, 19:42
:
Gdzie mi tu konkurencyjną imprezę wrzucasz : ) nie wiem czy wybrać Wagon, też się musiało wydarzyć w ten sam dzień.
d0ti - 2010-02-18, 19:55
:
..właśnie się zzonkowałam, bo myślałam żeby na Coina iść a tu za rogiem nagle się pojawia energetyczny Headup ;] i chyba zostanę w domu bo decyzja za trudna ;p;p
dzix_x - 2010-02-19, 13:22
:
nic tylko krążyć abutobusem/tramłejem od pkt. A do B ;]
jam całe (nie)szczęście siedzę w hometown więc mam tylko jedną opcję na wieczór - pić z rodzicami oglądając olimpiadę w TV ;]
Dale Cooper - 2010-02-19, 23:31
:
I kto wygrał tą mega perkusję Grecza? :>
d0ti - 2010-02-20, 00:11
:
...słyszałam od Sajka że The Sound Code .. ale trzymała piwo w ręku wiec nie wiem czy można jego wypowiedź traktować poważnie ;p ;]
stemp - 2010-02-23, 13:18
:
wygralo The Sound Code, Anastasis oraz Alone dostaly zas wyroznienia....