Zespoły - NOFF - Zwycięzy Muzycznej Bitwy Wrocław Gość - 2006-07-01, 05:43 : Temat postu: NOFF - Zwycięzy Muzycznej Bitwy Wrocław
co powiecie o tym zespole?
www.noff.pldzix_x - 2006-07-01, 15:17 :
nudzilem sie na koncercie;]
tzn. nie zeby zle grali ale po prostu nie trafilo to do mnie.tyle nikt - 2006-07-01, 17:10 :
przesluchalem mp3 ktora byla na stronie
to nie moja muza ale:
1. muza na poziomie, niezle zaaranzowane, calkiem czytelnie nagrane i zmiksowane. gitara ktora gra ta solowa melodyjke w intro i po pierwszym "refrenie" za bardzo kluje w uszy
2. dobre harmonie i rozklad napiecia w calym numerze, nienudzi sie choc jest to doscy dlugi utwor
3. wokalista potrafi kontrolowac wokal , jezyk polski nie brzmi sztucznie i karykaturalnie a to spora zaleta bo malo ludzi potrafi dobrze spiewac po polsku
wielkie ale... szlag mnie trafia i bialej dostaje jak slysze zaciaganie na ostatniej sylabie ( to takie modne amerykanskie jest teraz), caly numer jest tak zaspiewany
jak spiewa wokalista i naciska na wyrazna wymowe lub akcentuje to zaczyna spinac sie i lapie maniere ktora mi strasznie przypomina kolesia z proletaryat i sam niewiem czy to dobrze czy zle
tyle
mysle ze skusilbym sie na odsluchanie innych numerow
pozdrawiam muka - 2006-07-01, 17:50 :
lubie noff, ale pani przede mna ma sluszne uwagi. zwlaszcza odnosnie tej maniery wokalu.
Polecam koncerty kapeli. NOFF robi zdecydowanie wieksze wrazenie na koncertach nikt - 2006-07-01, 18:01 : pan a nie pani
no jak bedzie okazja to chetnie poslucham USAGI - 2006-07-01, 18:03 :
muka napisał/a:
ale pani przede mna
tak tak ten Pan ma bardzo ładnego avatarka
hm generalnie to milo by bylo cos więcej napisać poza
ja sie tak tylko czepiam...
Byłam nawet na koncercie i nawet mi sie spodobalo. Znaczy sie ne żebym polibiła jakos szczegolnie ale posłuchac moge czasem... Yaga - 2006-07-01, 23:51 :
Znam osobiscie Michala Z.- wokaliste i moge calkiem swiadomie napisac, ze jest to najbardziej ambitny z jego dotychczasowcyh projektow(wczesniej gral i spiewal w kapeli z mojego liceum ). Muzyka odpowiada mi srednio na jeza, w zasadzie podoba mi sie tylko 1 utwor, ale zycze chlopakom jak najlepiej Taki maly lokalny patriotyzm przeze mnie przemawia