Jars napisał/a: |
Nie mogę słuchać.
A tę drugą kapelę znasz? Wtedy będzie można ocenić wasze szanse :> W zeszłej edycji wygrał Noff. |
No to pechowo. Z kim walczyliście? Chłopaki z HOA ostro promowali wśród znajomych bitwę i całkiem daleko zaszli - innym polecam wrzucanie nr tel na który mają głosować do paru znajomych smsem, chociaż to zahacza o nieczystą konkurencję :> |
deprim napisał/a: |
a ja cie przebijam ignaorancja ![]() ![]() |
kwiatki_w_oknie napisał/a: |
nie oszukujmy się - publiczne radio to padaka.
kto sie tam pokazuje, tego ja nie szanuje trzeba chwili refleksji, by w takich sytuacjach miec odwage mowic o swoich punkowych inspiracjach (btw: amb juz w 2.rundzie) po ostatnich audycjach publicystyczno-edukacyjnch, prosze, jah, chron mnie przed imprezami patronowanymi przez radio bis czy PR1 breslauer przegral z grajacym refleksjna muze o cierpieniu zespolem hmon ![]() a swoja droga kazda muzyka, ktora jest o radosci czy niesie emocje, energie, w jakis sposob wyznacza tez ramy cierpienia, a w zwiazku z tym traktuje o nim |
Właśnie mnie tknęło i wysłałem maila do radia - w sumie informacje o bitwie mogłyby u nas się pojawiać, nie wiem czemu przez tak długi okres się nią nie interesowałem. A niedługo trzeba bulić kasę za transfer - 170 kb strona główna x 3000 odsłon dziennie + inne strony ~= 500 mb dziennie ![]() |