Sin City (bylo: Radio Luz) - Audycja G-punkt, każda Środa, godz. 18 Jars - 2006-11-30, 22:41 :
Z opisu wynika, że bywa dość poważnie, w tym czasie robię 100 innych rzeczy z dala od radia i w tym tygodniu nie posłuchałem, ale mam zamiar zobaczyć co tam brać studencka w eterze wyczynia - podoba mi się szczególnie miksowanie luzu, humoru, absurdu i ironii z treściami raczej niebanalnymi - a najlepiej dobrą muzą - coś jak zmiksowanie SinCity z tą jej drugą audycją o sexie : )
Więc, wuef - co było ostatnio a co będzie wuef / g-punkt.pl - 2006-12-05, 16:07 :
Panie Jarsie 6.12 będzie rozmowa o teatrze, myślę ciekawa. oczywiście zapraszam także 13.12, wtedy będzie rozmowa o muzyce. studentami jesteśmy - to prawda, ale jednak G-punkt.pl nie jest portalem studenckim i staramy się, by audycje również nie były tylko dla studentów. jeżeli chcesz przeczytać, co było w audycjach poprzednich to podstrona "audycja" na g-punkcie (z playlistami i opisami, zapowiedziami) jest miejscem do tego jak najbardziej odpowiednim. pozdr Sin - 2006-12-09, 19:55 :
ja tylko tak nawiazujac tylko do tego, co Jars napisal;
w szkolach tak kadzic nie ucza, a szkoda xgrzesx - 2006-12-10, 14:29 :
Sin napisał/a:
spoko, ale ja zapytam: gdzie w tym wszystkim seks???
odezwala sie ta, ktorej audycja byla maksymalnie czysta