Forum muzyczne wROCK.pl

Koncerty i imprezy - Iggy Pop

qrak - 2007-03-05, 18:36
: Temat postu: Iggy Pop
Non Stop Iggy Pop

Legendarny muzyk, nazywany "ojcem chrzestnym punk rocka" Iggy Pop wystąpi na tegorocznym festiwalu Wrocław Non Stop. Razem ze swoim zespołem The Stooges zagra 24 czerwca na stadionie olimpijskim.
Miłośnicy artysty będą mogli posłuchać miedzy innymi utworów z płyty Popa i The Stooges, która ukaże sie w tym roku, a bedzie to pierwsza płyta tych artystów po 33 latach. Aby uczcić to wydarzenie organizatorzy ustalili, że najta?sze bilety na koncert
kosztować będą własnie 33 złotych. Festiwal potrwa w tym roku od 22 czerwca do 1 lipca. Sprzedaz biletów ruszy 14 marca.

Anna Kowalów PRW
d0ti - 2007-03-05, 20:46
:
..ja znam tylko passenger;]...no i jego milion coverow ;p
holon - 2007-03-06, 12:55
: Temat postu: Re: Iggy Pop
qrak napisał/a:
Non Stop Iggy Pop

Legendarny muzyk, nazywany "ojcem chrzestnym punk rocka" Iggy Pop wystąpi na tegorocznym festiwalu Wrocław Non Stop. Razem ze swoim zespołem The Stooges zagra 24 czerwca na stadionie olimpijskim.
Miłośnicy artysty będą mogli posłuchać miedzy innymi utworów z płyty Popa i The Stooges, która ukaże sie w tym roku, a bedzie to pierwsza płyta tych artystów po 33 latach. Aby uczcić to wydarzenie organizatorzy ustalili, że najta?sze bilety na koncert
kosztować będą własnie 33 złotych. Festiwal potrwa w tym roku od 22 czerwca do 1 lipca. Sprzedaz biletów ruszy 14 marca.

Anna Kowalów PRW

Jak dla mnie to przerewelacyjna wiadomość :D A cena biletów już w ogóle nie pozostawia nic wiecej do życzenia :)
qrak - 2007-06-14, 22:00
:
Podobno koncert przeniesiony do Orbity.
Jars - 2007-06-15, 01:32
:
A info o koncercie jest chyba znane od 2 miesięcy : )

Nie wiem, znacie jakieś stronki gdzie można takie newsy koncertowe czytać? :>
za??s - 2007-06-24, 18:21
:
mam jeden wolny bilet - ktoś chętny? oddam za free:) czasu mało więc dzwonić - 886 903 696
breslauer - 2007-06-25, 11:58
:
@$%&(*#$%*&#$%#$%&#*$%&#$*%#*&%#*$
3$%#$%#*$(%*#$%*(#@$%
3$%#(%$!#&%#$5

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najlepszy koncert na jakim byłem. kto nie był nie wie co stracił !!!
;) )))))))))))))))))
AKINOM1 - 2007-06-26, 19:29
:
do wglądu są już fotki z konceru:

http://alternativepop.pl/...s.php?album=129

zapraszam :)