Forum muzyczne wROCK.pl

Koncerty i imprezy - 21-go Madness, Koncert Chico i......

Dzidzia - 2007-06-11, 20:10
: Temat postu: 21-go Madness, Koncert Chico i......
A wiec, otóz, własnie.
Z wszystkich stron sikorki(bez skojarze?) i skowronki, donosza że 21-go koncert,
oczywiscie bardziej niz obowiązkowy,
oczywiście gwiazdą wieczoru-> Chico:D
Kto zagra z Chico? Ciszaaaaaaaaaaaaaaaa.
Domagam sie szczegółów! ?ądam! Wymagam! Bo chce iść:D
Kapele, które będą wiedzieć że grają z Chico -proszę sie odezwać, potwierdzić, ustawić pod ścianą do rozstrzelania...ups, poniosło mnie!
Ludziska. Mile widziana wcześniejsza rezerwacja przestrzeni parkietowej pod sceną, czyli "będę", "No wybieram się", "za nic w świecie nie ominę tego koncertu", "będę przed klubem" itp.
"Komandos party" w innym dziale:)
deprim - 2007-06-11, 21:05
:
o3wiscie bede, a brać odsylam do tematu "beforeparty..." bo uwazam ze wspolne zmelanzowanie sie przed byloby na miejscu.
david_insult - 2007-06-11, 21:18
:
też bym w sumie wpadł się z wami napić ;)
d0ti - 2007-06-12, 00:05
:
żadnych komandosow ;]
...ale chico całkiem odwrotnie :D ::D:D mmmmm
USAGI - 2007-06-12, 10:22
:
nooo jasne ,ze sie będzie ;]
koncert ne w weekend wiec nigdzie ne jade xD
Jars - 2007-06-12, 19:34
:
Będzie to jedna z ostatnich okazji by mnie zobaczyć z komandosem przed 1 października więc jak chcecie przy okazji zobaczyć Chico, to czemu nie : )
d0ti - 2007-06-12, 21:23
:
Jars napisał/a:
....więc jak chcecie przy okazji zobaczyć Chico, to czemu nie : )

przy okazjii.. czemu nie ;p
mychalyna - 2007-06-13, 00:30
:
akurat 21 mam ostatni egzamin i jaaak ja pójdeee na te chicoooo to trzeba będzie mnie po koncercie wynosić na pająąąąąkaaa na pająąąąkaaaa,a zresztą oni na pewno grają z okazji zako?czenia mojej sesji na 100% jestem tego pewna 8) <3 <3 <3 dwa koncerty chico w jednym miesiącuuu 8) peełnia szczęściaa ;D
Yaga - 2007-06-13, 01:27
:
no to sobie teraz kurna odbije :P kto ze mna pije???? :D
david_insult - 2007-06-13, 02:23
:
ja moge, bedzie okazja wybadac to o czym mowa byla w temacie o aqaparku;)
dzix_x - 2007-06-13, 10:07
:
przejedziesz sie oj przejedziesz sie :twisted:

...a tak wogole to podobno 22go ja gram w madnessie...ale tez nie przychodzcie;]
Yaga - 2007-06-13, 11:02
:
Dzikus, ja bede, obrzuce cie zgnilkami :P
David, bardzo ladnie, kto sie jeszcze alkoholiczy??
USAGI - 2007-06-13, 13:06
:
Dziki no wiesz... jesteś na studium reklamy (czy jakoś tak) i ne potrafisz sie zareklamować a wręcz przeciwnie xD
Zaczął byś na te koncerty zapraszać a ne mówić żeby ne przychodzili ;P
dzix_x - 2007-06-13, 13:45
:
USAGI napisał/a:
Dziki no wiesz... jesteś na studium reklamy (czy jakoś tak) i ne potrafisz sie zareklamować a wręcz przeciwnie xD
Zaczął byś na te koncerty zapraszać a ne mówić żeby ne przychodzili ;P

potrafie sie zareklamowac i gdy trzeba używam wszystkich narzędzi promocji, ale wiem ze Nas narazie nie stac na dobry koncert wiec po co macie czas tracic.
david_insult - 2007-06-13, 14:16
:
to skoro was nie stać na dobry koncert, to po co gracie?:) ... to napewno jakieś gierki z publicznością ;] pozdrawiam i powodzonka
dzix_x - 2007-06-13, 14:22
:
david_insult napisał/a:
to skoro was nie stać na dobry koncert, to po co gracie?:)

demokracja w kapeli;]
david_insult - 2007-06-13, 14:31
:
hehe ja się nauczyłem że demokracji w zespole być nie może, ktoś po prostu musi wszystko trzymać że tak powiem za pysk ;) także autorytarne rządy jak najbardziej wskazane, od tego są liderzy :)
Yaga - 2007-06-13, 14:47
:
Nooo, fakt, nie ma demokracji. W kapeli potrzebny jest ustroj totalitarny.
No... tak jak ja zawsze trzymalam wszystkich w ryzach, wszyscy zawsze graja to co ja mowie i tak jak ja mysle ;) ;) ;) I to nie prawda ze basisci sa niedorozwinieci ;) :P
david_insult - 2007-06-13, 15:11
:
ja zawsze myślałem że to perkusisci mają coś nie tak pod czachą ? :)
Yaga - 2007-06-13, 15:20
:
a moze ;) niestety nie jestem perkusista, wiec nie wiem :) Choc biorac pod uwage tych z ktorymi mialam do czynienia, to... hehehe

No ale ponoc to basisci sa niedorozwinieci, poniewaz ich instrument jest jedynie ekwiwalentem i nie bardzo wiadomo jak ktos smie nazywac go gitara ;) Na dodatek, potrafia jedynie robic glupie miny i kiwac sie na wszystkie strony i do tego grac jednym palecm jak jakis ulom, ktory udaje, ze potrafi trafic w strune. Heh, nie wiem co tworce tej teorii mysli o basistach uzywajacych szóstki, ale wiem jedno. :) Mi sie szóstka nie mieści w dłoni ;) ;) ;)

Ale zobczylam z tematu:
Dziku, nie boj sie. I tak na widowni beda sami znajomi, wiec nikt sie niczym przejmowac nie bedzie, a wy bedziecie sie czuc jak w domu ;)

P.S. Ja przepraszam, ze pisze takie bzdury, ale nie spalam cala noc i cos mi sie poprzestawialo najwyrazniej...
dredziarz - 2007-06-13, 15:30
:
21 czerwca w MAdnesie we Wrocławiu zagrają:
Fatckliks (Głogów)
Enblema (Syców)
Nutshell (Ozimek)
Barracuda (Opole)
Cockroach (Mieroszów)
Gore

CHICO

---

Pierwsze sześć kapel w konkursie a potem chico jako superstar ;)
Zapraszamy. Promujcie koncert gdzie się da, zwłaszcza że wjazd za free.
Widział ktoś jakieś plakaty na mieście?
Yaga - 2007-06-13, 15:38
:
Fatckliks (Głogów) -- ooooooooooo heeeeeeeee a to juz na 100% bede ;)
Mercydez - 2007-06-13, 15:39
:
Taki z nich/nas superstar jaki z Ciebie dredziarz :twisted:

Powitalne pokłony z Oberschlesien dla całej wielebnej gawiedzi szacownego forum Breslau :arrow:
dredziarz - 2007-06-13, 15:43
:
cieszę się, że się ktoś cieszy ;)
david_insult - 2007-06-13, 15:47
:
eeee ja myślałem że tylko chico będzie ale enblema tyż fojna ;) ... reszty nie znam, oprócz nutshell które tak troszke klimatem odbiega od reszty ;)
dredziarz - 2007-06-13, 15:55
:
koncert w madnesie to przesłuchania do festiwalu ROCK BEZ IG?Y, gdzie gra się szeroko pojętą muzykę gitarową. każdy ma szanse ;)
david_insult - 2007-06-13, 15:57
:
jednym słowem najnormalniejszy przegląd w świecie ;) ... a skąd miałem wiedzieć ? :) ... i dlaczego my nie gramy ? :)
Yaga - 2007-06-13, 16:01
:
david_insult napisał/a:
reszty nie znam, oprócz nutshell które tak troszke klimatem odbiega od reszty ;)

Człowieku, kajś ty sie uchował????

Edit: Wybaczcie moja niedorozwinietosc, ale chyba nie doczytalam... Tam jakis wjazd bedzie? Rozumiem, ze odpowiedz jest twierdzaca, w takim razie pytam: A za ile?? :D
david_insult - 2007-06-13, 16:03
:
:(
Yaga - 2007-06-13, 16:06
:
no co?
po pierwsze, wykazujesz podstawowy brak wiedzy na temat lokalnej sceny, to grzech :P
Po drugie, nie znasz czlonkow tego formu, a to juz grzech smeirtelny :P
po trzecie, nie wiem, ale pewnie tez sie cos znajdzie ;)
dredziarz - 2007-06-13, 16:07
:
wjazd za free, wyjazd za 50 zeta :D

a tak na serio to za darmochę koncert ten jest.
david_insult - 2007-06-13, 16:14
:
no tak, zjedź mnie jeszcze... :) ale będę się bronił:P

ad.1 - moją lokalną sceną był szczecin, teraz wrocław więc dopiero pozanje uroki i parę fajnych zespolików już poznałem czy to clony czy to afterglow czy to headup itd... staram się jak mogę;)
ad.2 - członków mówisz:) ... a też się będę bronił bo dzixa już poznałem i dzidzie i jarsa i d0ti i sikore, a reszte mam nadzieję w nabliższym czasie ;)
ad.3 - czekam ;)
Mercydez - 2007-06-13, 16:26
:
Najnormalniejszy przegląd... jak dla kogo, kwestia względna. Zależy co rozumiesz poprzez normę bo na pewno nie jest to kolejny zlot szatanów w jeans'ach :wink: Może bardziej pasowałaby do niego etykieta "ideowy", a już na pewno (przez wzgląd na poprzednie edycje) fachma?sko wsparty zapleczem zarówno merytorycznym, technicznym jak i geograficznym (bezkresne Pola Marsowe).

Dlaczego nie gracie :?: Ja nie znajut aber jak mawiali dobre wujki - trza mieć uszy i oczy dookoła głowy :twisted:

Zainteresowanych odsyłam do :arrow: http://www.bez-igly.art.pl

Tak a propos, to są różne sposoby wyjazdu np. bezpłatny poprzez zainkasowanie namacalnej naleciałości koloru bladosinego :wink: Any ideas left :?:
dredziarz - 2007-06-13, 16:32
:
hm, możemy się dogadać odnośnie tego koncertu. wstępna preselekcja ludzi pod sceną to do mnie: dziewczyny niech wysyłają mejle ze zdjęciem, numerem telefonu i innymi ważnymi informacjami, to będziemy myśleli nad wyjściem za darmo, może w towarzystwie zespołu ;)

jakichś fotografików zapraszam, coby mogli popstrykać jakie foty
Dzidzia - 2007-06-13, 16:46
:
co do pana dredziarza, to bardzo serdecznie dziekuję za info a propo zespołów,
Co do picia- ja tez chce sie alkoholizować! alkohol dobry jest! nawet mogę się przy okazji integrować, a co! jak szaleć to szaleć!
spytam aparat czy pójdzie ze mną na ten koncert, zrobimy sobie parę ciemnych, niewyraźnych fotek, ale będzie czad:)
dredziarz - 2007-06-13, 16:49
:
no to tylko się cieszyć.
dzix_x - 2007-06-13, 19:18
:
Yaga napisał/a:

Ale zobczylam z tematu:
Dziku, nie boj sie. I tak na widowni beda sami znajomi, wiec nikt sie niczym przejmowac nie bedzie, a wy bedziecie sie czuc jak w domu ;)

alez Yago...nie bojem;] po prostu uwazam za zly pomysł granie 20minutowego koncertu[bo tyle materiału mamy narazie przerobionego]...ale jak juz przyjdzie co do czego to oczywiscie poturlamy sie po scenie i przejmowac sie tym pozniej nie bedziemy.

wracjąc do tematu zestaw kapel na 21szego nawet nawet...a ze bede miał juz wakacje to nawet nawet wpadne.
d0ti - 2007-06-13, 21:13
:
1. uwielbiam offtopy ;]
2. juuupi hejżehola ;] szuper sie koncert zapowiada...mmmmm :D :D:D
david_insult - 2007-06-13, 22:30
:
dobry offtop nie jest zły;)
Yaga - 2007-06-14, 01:21
:
hehehe ja tam najbardziej ze wszystkiego lubie offtopy :D

No i skoro wjazd jest za free, a grac bedzie kapela najwiekszych ciach w okolicy, no i biorac pod uwage, ze w Madness jest najpodlejszy browar we wszechswiecie, cza by sie spoktac before. Gdzies.
david_insult - 2007-06-14, 01:29
:
"najwieksza ciacha w okolicy" hahaha:)
Yaga - 2007-06-14, 01:36
:
No dobra, najwieksze ciacha poza insult... co za czlowiek :P

ej David czy ty w ogole robisz cos innego oprocz siedzienia w necie?? :P
USAGI - 2007-06-14, 03:40
:
Enblema - na to tym bardziej ide ;P
Pozostałych to tak ne bałdzo znam... a jak juz to tylko z nazwy :D więc tym chętniej sie wybiorę co by poznać ;0

taaaa czym były by fora bez offikoow :lol:
david_insult - 2007-06-14, 10:49
:
Yaga: nie, jestem maniakiem komputerowym, i spędzam przy nim 24/24 szukając nowych dozna?;) a tak poważnie ostatnio niestety tak:( ... ale tak to jest, jak się prace licencjacką piszę na 2 tygodnie przed obroną;), ale obiecuję się poprawić, jeszcze podsumowanie i jestem wolny:D i znowu offtopa walnełem przez ciebie;)...

ps. ciastek nie lubie ;)

USAGI: zgadzam się co do enblemy
deprim - 2007-06-14, 14:34
:
dzizas... przeczytalem to wszytko. zmeczylem sie. i zdazylem cala kawe wypic. ale was ponioslo w sina dal!

yaga, odpowiadajac na twoje pytanie zadane hen hen drzewiej, jeszcze z toba nie pilem, wiec zglaszam sie na ochotnika.

a dreadu widze sie zadomowil! :) fajowo!
mychalyna - 2007-06-14, 15:30
:
w madnessie jest dziwne piwo? o.O mi tam wszystkie tak samo smakują.... ;]
protest song będzieeeee! jedyny kawałek nu...el który mi się podoba btw ;p ale dają rade, wszystko daje rade
dzix_x - 2007-06-14, 17:16
:
LOL napisał/a:
w madnessie jest dziwne piwo? o.O mi tam wszystkie tak samo smakują.... ;]

tak.na szescie dla takich jak ty przewidzieli w asortymencie sok;]
a wracająć do piw to uważajcie na browar partek i ten czeski browar ktorego nazwy nie potrafie wymowic;]
dredziarz - 2007-06-14, 18:04
:
promujcie ten koncert gdize się da. widział ktoś plakaty?
deprim - 2007-06-14, 18:35
:
w sumie nie. ale raz, ze sie nie rozgladam za mocno, a dwa, ze jak sie ostatnio okazalo, plakaty nie sa konieczne zeby zjawilo sie w cholere ludzi. ;)
dredziarz - 2007-06-14, 18:36
:
ja wiem. więc zrób ten cud panie kolego, żeby w cholerę ludzi było ;)
mychalyna - 2007-06-14, 23:53
:
trochę popromowałam

EJJJJ dla takich jak ja czyli jakich? należę do jakiejś kategorii ludzi o której nie wiem? że co? że jak? [obraziłeś mnie?] bo jak taaaak... >_<
dredziarz - 2007-06-14, 23:55
:
myślę, że to nie do mnie?
Jars - 2007-06-15, 01:39
:
Spoko spoko, dredziarz - to raczej wypowiedź odziana w sporą dawkę ukrytego humoru, najwyżej wyskoczycie na solo po koncercie - mam nowy aparat : )

A co do promowania - PAANIEEE KOLEEGOOO możemy się założyć o torcik wedlowski, że frekwencja dopisze. Przecież to już sesja będzie : ) [pozdrowienia dla tych co ją mieć będą : ]

Ogłaszam oficjalnie komandosowy zlot wrockowy przed tym koncertem, godzina i miejsce zostanie ustalone przez ustalone gremium, każdy bierze plakietki ze swoim nickiem oraz, dla ambitnych - hasłem, żabka niedaleko dworcowej zostanie uprzedzona o dostawie klientów. Zaproszony każdy, kto czyta forum oprócz analfabetów (i tu się chyba kłócić NIE będziemy, jasne!?!?!?!?!?).
Dzidzia - 2007-06-15, 02:17
:
ja wyjeżdżam na przedłużony weekend "uczyć się"do obrony i nie wiem czy dotrę na forum do koncertu, ale na bank dotrę na koncert i na before party więc proszę (kogoś z szefostwa co ma mój numer) o smsowe podanie pory i adresu "wieży ciśnie?" pod którą zlotujemy się tym razem:)
Rozumiem ze obecność na zlocie wrockowym jest OBOWIąZKOWA! :)
To tak, żeby nie było presji, a była frekwencja:)
dzix_x - 2007-06-15, 02:34
:
LOL napisał/a:
trochę popromowałam

EJJJJ dla takich jak ja czyli jakich? należę do jakiejś kategorii ludzi o której nie wiem? że co? że jak? [obraziłeś mnie?] bo jak taaaak... >_<

aaa no nie przesadzaj;] ja tylko wyrazilem swoje zdanie. bo skoro dla ciebie kazde piwo smakuje tak samo czyli nie jestes smakoszem[nie skojarz z tym filmem bo jeszcze sie znowu obrazisz;]] to na barze są jeszcze soki ktorych smaki juz napewno odroznisz a jak nie to radze zglosic sie do specjalisty bądz po prostu przekpłukać gardło setką spirytusu;]
mychalyna - 2007-06-15, 15:22
:
yjassne ;p - dobra, znaj łaske mychalyny ];->
i weź sobie dzix nie grab bo cię kopne w kostke :P ;] ;]

a kolejność jest dokładnie taka jak napisaliście? tych zespołów?
dredziarz - 2007-06-18, 15:24
:

kolejność kapel podam później. yo!
Synapsa - 2007-06-18, 21:51
:
Zagra jeszcze zespół SYNAPSA [ex The Squatters]

Jako zespoł drugi.

Pozdrawiam i zapraszam do przesłuchania ich dema:
w w w. myspace. com /synapsa
w w w. synapsa. band. pl

Jak również zapraszam na ich koncerty:
28.06.2007 Wrocław, Alive [nowy klub ul.Kolejowa 12], godz.20:00, wjazd: free [gra też zespół Muhy]
29.06.2007 Wrocław, Wagon Club, godz.20:30, wjazd free [zagra też zespół Deversor +niespodzianka]
david_insult - 2007-06-18, 21:59
:
tosz to niemal trasa koncertowa po wrocławiu ;)
Yaga - 2007-06-19, 11:52
:
To o ktorej ten komandosowy zlot wrockowy i gdzie??? I w ogole o jakies szczegoly prosze ;)
dredziarz - 2007-06-19, 13:47
:
Po kilku zmianach i zawirowaniach wykrystalizował się już pewny skład czwartkowego grania:
Blood Rain
Synapsa
Enblema
Fatcklicks

CHICO

Yaga - 2007-06-21, 21:38
:
Zajebiaszczo :( Najpierw zmoklam tak, ze moglam doslownie wyciskac kazda czesc swojego ubioru, a teraz leze z 38 stopniami goraczki... Wypas! Napiszcie potem jak bylo... :(
USAGI - 2007-06-22, 03:53
:
Yaga, gratuluje wyczucia choroby ;P wiem jak to jest wyciskać z wody każdą część ubrania i mieć mokrą skórę mimo tego ,ze było sie w polarze i bluzce ;P aczkolwiek ja wtedy ne padłam chora ;P Tak więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia!! Czytaj: masz na to koło 18 godzin ;) i po owych czas stawić się w Livku na SDNie ;P

Noo koncert super był ;P Będe go bardzo miło wspominać ^^ taaa wcale ne przez bezcenny widok Bolca śpiącego na ławce ;P po wypiciu za dużej dawki wiadomych płynów ;)
Szkoda ,ze publika tak średnio dopisała...
Muzycznie bardzo mi się podobało ^^ Aczkolwiek pierwszego zespołu to tylko koniec ostatniego kawałka słyszałam ;p
Gratuluje serdecznie Emblemie która wygrała!!! ;P No to dzisiaj musicie czadu dać na koncercie!! ;)
Dzięki wszystkim co byli ;) Oby więcej takich koncertów i więcej ludzi na owych ;P
Yaga - 2007-06-22, 13:44
:
supper teraz to jestem przetransportowana karetka (czytaj, samochodem ojca) do Brzegu :( Wroce w pazdzierniku :( buziak :* :(
dredziarz - 2007-06-22, 14:31
:
w imieniu własnym, chico i ojczyzny dziękuję bardzo za przybycie i zabawę na koncercie. CHICO jak zwykle dało z siebie wszystko, co można było zauważyć. do domu zawitaliśmy coś około 5, bo nigdzie nie było żadnego mac burgera ani mac kompotu (co za wrocek... ;) ) i szukaliśmy mac kanapki na mac jetach ;)

pozdro
dzix_x - 2007-06-22, 15:34
:
USAGI napisał/a:
bezcenny widok Bolca śpiącego na ławce ;P po wypiciu za dużej dawki wiadomych płynów ;)

dredziarz - 2007-06-22, 17:53
:
o widzę, że ktoś tu jakieś zdjęcia robił więc proszę o fotek wrzucenie. będę wdzięczny bardzo. yo!
dzix_x - 2007-06-22, 18:05
:
no KTO? robił;]

do pobrania:
http://afterglow.cal.pl/foto/rock_bez_igly.rar

zdjecia bynajmniej piekne nie są a i alkohol utrudnił mi stabilizacje;] ale reszta efektów była zamierzona.
deprim - 2007-06-25, 13:46
:
tak. kolega bolo był tego wieczoru zdecydowanie zwyciezcą. :D hehe...

dredziarz - 2007-06-25, 13:48
:
a dreda gdzieś na focie jakieś przyłapaliście?
deprim - 2007-06-25, 13:55
:
no nieem w sumie. chyba tylko dziq cykal cykaczem, wiec on powienien miec taka wiedze.
mychalyna - 2007-06-25, 15:39
:
haha ;p miałam okazje poznać pana 'bolo', ale nie wiem czy będzie pamiętał >D
ogólnie niesamowicie otwarty człowiek :P
z koncertu podobał mi się fatclicks, zaczęli jakoś tak radośnie (tekst: 'cycek na basie' dobry na wstęp ;p )
enblema mnie w ogóle nie ujęła na przeglądzie, ale przekonałam się do nich po koncercie z know gdzie zagrali cover jusis xD
do kochanego chico nie dotrwałam, miałam na następny dzie? egzamin i musiałam się zmyć jednak ;(((
dzix_x - 2007-06-26, 01:09
:
dredziarz napisał/a:
a dreda gdzieś na focie jakieś przyłapaliście?

sorry man - nastepnym razem wbijaj w kadr....lub tez poproś.zdjęcia rodzinne,grupowe i do paszportu robie za poł darmo;]
dredziarz - 2007-06-26, 16:19
:
okey, next time zatem man.