Forum muzyczne wROCK.pl

Ogłoszenia - [poszukiwany/poszukiwana] BASISTA

dzix_x - 2007-12-23, 14:18
: Temat postu: [poszukiwany/poszukiwana] BASISTA
witam!
szukamy BASISTY
my czyli wesoła kapela ze wsi Wrocław - AFTERGLOW [www.afterglow.prv.pl]
gramy hc/metal. mp3 na naszej stronie lub myspace: www.myspace.com/afterglow3
nie szukamy szczyla co rok temu dostał bas pod choinke ale kogoś juz ogranego i chętnego do współpracy. średnia wieku u nas to 22,666 :D więc sam/sama sobie odpowiedz czy przypasujesz wiekowo [ostatecznie ten czynnik jednak nie ma dla mnie dużego znaczenia]

warunki:
-dyspozycyjność [próby przewaznie na weekend, reszta pracuje i czasami ma ograniczony czas wiec ważne abyś miał/miała dużo free time by się jakoś zgadać z resztą w czasie]
-najlepiej osoba z wrocławia/zamieszkująca wrocław [salka jest na obornickiej i jeśli masz dojeżdzać dłużej niż godzine to raczej odpość sobie]
-chcemy kogoś kto szybko połknie materiał. dla tego przygotowane jest wszystko w GuitarPRO. znajomość tego śmiesznego programu mile widziana;]
-piec basowy na salce sie jakiś znajdzie
-alkoholicy odpadają z powodu zasad panujących na sali prób [ co nie znaczy ze jednego piwka nie można sobie walnąć]

kontakt:
dzix_x@tlen.pl
gg: 2613305

zastrzegam sobie możliwość nie odpowiadania na nieinteresujące mnie mejle.

p.s.
nie chemy nikogo kto po owocnej współpracy spier**li do Danii ;]
USAGI - 2007-12-25, 11:28
:
no no nareszcie :D
Oby znalazł się kto właściwy [;
dzix_x - 2007-12-25, 13:09
:
no no trzeba wreszcie postawić kapele na nogi bo zaczynaliśmy się sypać
Yaga - 2007-12-28, 20:08
:
buehehehehehee, wiedzialam, ze ten dzien kiedys nastapi hahaha i juz nie bede miala sie z kogo smiac na waszych koncertach :D Ech!! ;) Zycze powodzenia w szukaniu, w sumie moze i bym se nawet sama sprobowala, ale mnie niestety goni termin obrony i musze ostro prace piszac :D Jakby tak ci nikt nie podpasil do konca marca, to daj mi znac :P Co jak co, ale pitu-pitu to jeszcze moge robic :D
dzix_x - 2007-12-28, 21:06
:
jak to nie? przeciez ty sie smiejesz z kazdego lepszego od siebie basisty;]
Yaga - 2007-12-29, 17:36
:
Tez mi cos :) Z lepszych sie nie smieje :) Co najwyzej krytykuje ;)

głos z czeluści: prosze bez offtopa mod paczy...:twisted:

głos jagi: soooooł łot ?? :)