nikt napisał/a: |
1 pickup bridge,bez dziury po drugim, w takiej konfiguracji zostala zamowiona
wszystkie poczatki serii to prototypy i sie giely gryfy o ile mi wiadomo,to wioslo ma niecaly rok. Mayo nie ma custom shopu ![]() |
pret ci nie pomoze jesli drewno nei jest wysezonowane i sie skreca jak ta lala w srubke
CS to troche szersze pojecie niz to ktore opisuje wszystkie opcje dostepne w Mayo, a ze chcialem u nich 2 razy zamawiac pol customa i mi odmowili (plus moim znajomym rowniez) dlatego twierdze ze zmieniaja jedynie osprzet,malowanie bardzo rzadko rodzaj drewna. w basowkach wiecej kombinuja z topami z roznych badyli niz we wioslach ale to nadal nie CS. kij z tym kupuje ktos??? money money potrzebne na nowe wydatki |
ja wiem od kogo biora drewnodo CS, info od zrodla i jesli bede chcial zrobic CS to pojde wlasnie do niego bo to przynajmniej reczna robota bedzie a nie CNC wycinanka tasmowa z ladnym logiem |
FurioSan napisał/a: |
ja pytam co zlego jest w samej maszynie CNC i uzywania jej do produkcji gitar?
Czy cos zlego jest w tym ze gitara zostala doskonale ( a raczej jak na mozliwosci komputera ) wycienta? Jesli zadbal o to ktos z glowa na karku i bedacy jednoczesnie lutnikiem to napewno bedzie wszystko lepiej - a conajmniej tak samo dobrze jezeli by ciachac recznie |