Forum muzyczne wROCK.pl

Salki prób - Sala prób w okolicach Korony...

Pstry - 2006-10-29, 21:36
: Temat postu: Sala prób w okolicach Korony...
Witam!
Czy znacie moze jakies miejsce w okolicach Korony, gdzie mozna sobie zrobic salke prob? Generalnie chodzi o to, ze ja i basista jestesmy z Olesnicy. Z kapela chcielibysmy grac pare razy w tyg, wiec fajnie by bylo znalesc takie miejsce, zeby nie bylo przebijac sie przez caly Wroclaw. Jetesmy w stanie urzadzic ta salke od podstaw. No i dobrze by bylo, zeby bylo bezpiecznie (jakis cieć, itp.)

pozdrawiam
Jars - 2006-10-29, 23:00
:
Nie znam - chyba musisz standardowo poprzez wynajem pomieszcze? (nieruchomości itp) szukać albo namierzyć jakieś garażowo-opuszczone miejsca, zakłady itp.
xgrzesx - 2006-10-30, 14:11
:
Jest salka na kromera, a dokladnie ul. Długosza 72-74

http://www.probownia.prv.pl/
Jars - 2006-10-30, 18:38
:
Tak, tylko tam można wynajmować jedną salkę za zwykłą opłatą - publicznie dostępny sprzęt itp a w drugiej grają 2 kapele - jest zajęta i nie ma szans żeby grały trzy ale okolice Kromera pełne są takich większych zakładów => potencjalnych pomieszcze?. Ewentualnie na pl. Piłsudskiego w domu kultury można zobaczyć jak wygląda z graniem, kiedyś tam próbowałem : )
Pstry - 2006-10-30, 19:26
:
LathspeeL napisał/a:
Jest salka na kromera, a dokladnie ul. Długosza 72-74

http://www.probownia.prv.pl/

znam ta salke, tylko my bysmy chcieli juz na stale gdzies grac i trzymac swoj sprzet.

pozdrawiam
Kapral - 2006-10-30, 22:41
:
Grałem na salce w DK na placy Piłsudskiego - sala jest duża i fajna, wychodzi całkiem tanio, z tego co pamiętam. Ino wzmacniacz do basu jest beznadziejny.
Rafik - 2006-10-31, 11:16
:
Obywatela Pstrego chyba skądś kojarze :) PRMG ????
Pstry - 2006-11-02, 00:52
:
Rafik napisał/a:
Obywatela Pstrego chyba skądś kojarze :) PRMG ????

Ta jest :)

pozdrawiam
Pstry - 2006-11-24, 00:10
:
Kapral napisał/a:
Grałem na salce w DK na placy Piłsudskiego - sala jest duża i fajna, wychodzi całkiem tanio, z tego co pamiętam. Ino wzmacniacz do basu jest beznadziejny.

hej a masz moze jakis namiar na ta salke ???? to jest centrum kultury AGORA???
Kapral - 2006-11-24, 02:09
:
Da, DK Agora. Przez Google kiedyś namiar znalazłem - myślę, że jak spróbujesz, to się uda ;)
Pstry - 2006-11-24, 02:52
:
Kapral napisał/a:
Da, DK Agora. Przez Google kiedyś namiar znalazłem - myślę, że jak spróbujesz, to się uda ;)

No wlasnie jesli to jest Agora to wlasnie przez google znalazlem, jak wszystko inne na swiecie :)

pozdrawiam
xgrzesx - 2006-11-24, 13:05
:
Pstry napisał/a:
znam ta salke, tylko my bysmy chcieli juz na stale gdzies grac i trzymac swoj sprzet.

nie chcialo mi sie czytac calego posta pierwszego, zobaczylem tylko temat i odpisalem.