21 czerwca w MAdnesie we Wrocławiu zagrają:
Fatckliks (Głogów)
Enblema (Syców)
Nutshell (Ozimek)
Barracuda (Opole)
Cockroach (Mieroszów)
Gore
CHICO
---
Pierwsze sześć kapel w konkursie a potem chico jako superstar
Zapraszamy. Promujcie koncert gdzie się da, zwłaszcza że wjazd za free.
Widział ktoś jakieś plakaty na mieście?
reszty nie znam, oprócz nutshell które tak troszke klimatem odbiega od reszty
Człowieku, kajś ty sie uchował????
Edit: Wybaczcie moja niedorozwinietosc, ale chyba nie doczytalam... Tam jakis wjazd bedzie? Rozumiem, ze odpowiedz jest twierdzaca, w takim razie pytam: A za ile??
no co?
po pierwsze, wykazujesz podstawowy brak wiedzy na temat lokalnej sceny, to grzech
Po drugie, nie znasz czlonkow tego formu, a to juz grzech smeirtelny
po trzecie, nie wiem, ale pewnie tez sie cos znajdzie
no tak, zjedź mnie jeszcze... ale będę się bronił:P
ad.1 - moją lokalną sceną był szczecin, teraz wrocław więc dopiero pozanje uroki i parę fajnych zespolików już poznałem czy to clony czy to afterglow czy to headup itd... staram się jak mogę;)
ad.2 - członków mówisz:) ... a też się będę bronił bo dzixa już poznałem i dzidzie i jarsa i d0ti i sikore, a reszte mam nadzieję w nabliższym czasie
ad.3 - czekam
Najnormalniejszy przegląd... jak dla kogo, kwestia względna. Zależy co rozumiesz poprzez normę bo na pewno nie jest to kolejny zlot szatanów w jeans'ach Może bardziej pasowałaby do niego etykieta "ideowy", a już na pewno (przez wzgląd na poprzednie edycje) fachma?sko wsparty zapleczem zarówno merytorycznym, technicznym jak i geograficznym (bezkresne Pola Marsowe).
Dlaczego nie gracie Ja nie znajut aber jak mawiali dobre wujki - trza mieć uszy i oczy dookoła głowy
hm, możemy się dogadać odnośnie tego koncertu. wstępna preselekcja ludzi pod sceną to do mnie: dziewczyny niech wysyłają mejle ze zdjęciem, numerem telefonu i innymi ważnymi informacjami, to będziemy myśleli nad wyjściem za darmo, może w towarzystwie zespołu
jakichś fotografików zapraszam, coby mogli popstrykać jakie foty
co do pana dredziarza, to bardzo serdecznie dziekuję za info a propo zespołów,
Co do picia- ja tez chce sie alkoholizować! alkohol dobry jest! nawet mogę się przy okazji integrować, a co! jak szaleć to szaleć!
spytam aparat czy pójdzie ze mną na ten koncert, zrobimy sobie parę ciemnych, niewyraźnych fotek, ale będzie czad:)
Ale zobczylam z tematu:
Dziku, nie boj sie. I tak na widowni beda sami znajomi, wiec nikt sie niczym przejmowac nie bedzie, a wy bedziecie sie czuc jak w domu
alez Yago...nie bojem;] po prostu uwazam za zly pomysł granie 20minutowego koncertu[bo tyle materiału mamy narazie przerobionego]...ale jak juz przyjdzie co do czego to oczywiscie poturlamy sie po scenie i przejmowac sie tym pozniej nie bedziemy.
wracjąc do tematu zestaw kapel na 21szego nawet nawet...a ze bede miał juz wakacje to nawet nawet wpadne.
hehehe ja tam najbardziej ze wszystkiego lubie offtopy
No i skoro wjazd jest za free, a grac bedzie kapela najwiekszych ciach w okolicy, no i biorac pod uwage, ze w Madness jest najpodlejszy browar we wszechswiecie, cza by sie spoktac before. Gdzies.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum