Koncerty Wrocław
Kalendarz koncertów    |    Koncerty     |     RSS     |     Bilety    |     Galeria     |     Teledyski     |     Dodaj koncert

Forum muzyczne wROCK.pl
Wrocław Rock Portal - dyskusje, koncerty, zespoły

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Self-Destruction... 22 czerwiec!!!
Autor Wiadomość

Yaga
Uwaga, gryzę ]:-)

Wysłany: 2007-06-19, 23:44   

Zachcialo wam sie studiowac na takiej bezboznej uczelni, to macie!!! I to jeszcze wydzial elektryczny!!! Bedziecie sie smazyc w piekle, beda wam przypiekac stopy i członki rwać rozgrzanymi obcegami!!!

A ja juz tylko pozdaje projekty, w przyszlym tygodniu pozbierkam reszte wpisow i... ?EGNAJ obsrane PPT do października!!!!! yeah yeah yeah!!!!

A w czwartek i piatek to sie musze wyszalec, odreagowac i oblac pierwsze w zyciu 5.5 w indeksie ;)

Pe. Es.
Stary, ty sie nie przejmuj, u nas sa takie jazdy co semestr :) Nauczylam sie jednego- zaden wysilek ze strony studenta nic nie da, oni i tak beda robic swoje :D
A wy i tak macie dobrze, my np w ogole nie mamy wrzesnia, nasz super-dziekan twierdzi, ze wrzesien jest dla kretynow, a na naszym elitarnym wydziale nie ma dla takowych miejsca! U nas sie robi Wstęp (a raczej wstręt) do matematyki po 6 (słownie SZE?ć) razy, bo pan prowadzacy lubi sobie przepuszczac po 4 osoby na semestr. U nas nie ma czasu zaliczac Technologii programowania, bo inny pan prowadzacy, spieszy sie na samolot! Z ciezkim sercem, wielkim zalem, stwierdzam, ze wlasnie nastaja najpiekniejsze dni mojego zycia- praca dyplomowa, seminarium, zadnych innych zajec, z dala od 606 i reszty zombie...

http://ewstom.pl/

hesu

Wysłany: 2007-06-19, 23:54   

Dzidzia napisał/a:
Po pierwsze, witam na forum:) Powiedziałabym "co tak późno?" :)
[...]

No witam witam, jak bezczelny zapomniałem się przywitać ;) Lepiej późno niż wcale.
Wiesz... zabiegany byłem.

nikt

Wysłany: 2007-06-20, 00:17   

Yaga nie wiem o co chodzi z tym wrzesniem bo jesli o kampanie wrzesniowa i poprawki to u nas tez takiego czegos nie ma. sesja poprawkowa jest w tym samym terminie co zwykla. jak robilem fize 2 to poprawke mialem dwa dni przed wynikami z pierwszego terminu, wiec wszyscy z roku poszli ja pisac bo nie byli pewni swojego losu. pelno takich sytuacji bylo.

ja tez juz za dludo studiuje zeby sie tym przejmowac ale jednej rzeczy nie lubie. chamstwa ze strony prowadzacych. moze byc wymagajacy i miec swoje urojenia ale ma sie zachowywac jak czlowiek z wyzszym wyksztalceniem a nie cham od brony oderwany

offtop po caloscie

moze bede na koncercie a moze nie. wszystko zalezy o ktorej skoncze egzam w piatek i z jakim wynikiem ;)

pozdro i nie dajcie sie

Yaga
Uwaga, gryzę ]:-)

Wysłany: 2007-06-20, 00:20   

Ament ;)

I powodzenia :D

http://ewstom.pl/

Psycho

Wysłany: 2007-06-22, 20:35   

no to zespoly juz sa :D

Cement
mały, uczesany, asceta

Wysłany: 2007-06-23, 15:11   

koncert zajebioza!! była fajna atmosfera, dobre nagłośnienie. wielki szacuneczek dla obu kapel!
p.s w liverku powinien być zakaz stawiania szklanek na scenie :/

USAGI
yume...

Wysłany: 2007-06-23, 22:30   

ano ano koncert były super ^^ liczę na częstsze występy owych zespołów na wRocławskich scenach ;)

Niestety po północy musiałam sie zbierać T_T [wódka czekała na innej imprezie xP] więc na imprezie po koncercie to mnie ne było...

siKOra

Wysłany: 2007-06-24, 03:12   

SD jak zwykle git:) chyba najlepsza,ciężko-tematyczna impreza we Wro:)...Enblema całkiem dobrze zabrzmiała i zagrała...moim zdaniem Know,lekko zamulone i nieczytelne brzmienie,co do zagrania to nie będę się wypowiadał bo nie czaję tej muzy.Pozdro for all :lol:

www.clon.pl
www.myspace.com/ultratattoo

Jars
(..=(======:::

Wysłany: 2007-06-24, 22:40   

Sikora, jeśli chciałeś ukryć aluzję SD vs SCB to niestety na frekwencję i np. afterparty ma wpływ klub Liverpool, który jest po prostu inny niż Madness. Typowe koncerty, generalnie lepiej nagłośnione są lepsze w Madnessie, ale klimat tego klubu bywa ciężki - Liverek jest swojski, ma swoją publikę (nie kumam tych stałych bywalców co machają nóżką przy Korn/SOAD ale na koncertach ich nie widuje) i przede wszystkim... do muzy jest podpięty komputer, więc i afterparty zrobić łatwiej.

W sumie nie wiem, po co to piszę, bo nie chciałbym żeby żadna z tych imprez zniknęła, zazwyczaj lepiej mi idzie upijanie w Madnessie (choć Wagon i tak bije resztę w moim wykonaniu {bez offtopów proszę : })

Kiedy następny SD? Podpowiem, że 28 września już jestem we Wrocławiu.

hesu

Wysłany: 2007-06-25, 00:29   

Cement napisał/a:
(...)
p.s w liverku powinien być zakaz stawiania szklanek na scenie :/

Fakt ;)

Cement
mały, uczesany, asceta

Wysłany: 2007-06-25, 01:18   

najpierw myślałem że potrąciłem butelke z wodą, bardziej przeraziłem sie że kogos pokopie prąd. później patrze ze jakoś piecze :wink: fart wszystko sko?zyło się dobrze.
ejj nie wiecie jak z tym gościem który rozwaliłsobie głowe o didżejke?

USAGI
yume...

Wysłany: 2007-06-25, 13:52   

eeeeeeee rozwalił głowe o DJke? lol xD i sie wydało czemu męski kibel był krwią zabryzgany :lol:

popieram ,ze na scenę ne powinno sie kufli wnosić. A jak już to z dala od publiki ;) Bo tak spoglądałam na te przedłużacze leżące w jakimś płynie i sie zastanawiałam czy będziemy mieć efekty specjalne podczas koncertu :D

Jakaś prawda się w tym kryje ,ze po koncertach w Madnessie jest ciężka z afterparty ;/ ludzie jakoś sie do tego ne palą ... W Livcu już o to łatwiej, aczkolwiek często też pod tym względem impreza kuleje ;P Ale tam jakoś tak atmosfera tam bardziej sprzyja do zabawy po koncercie.
Za to koncertowo Madnessie jest bardziej sprzyjający...

siKOra

Wysłany: 2007-06-25, 22:58   

Jarsiku to zadna aluzja SD vs SCB po prostu uważam ze to najlepsza impreza w takim klimacie na którą z przyjemnością chodzę:)...i nie dlatego zę lubię Psycha :lol: hehe

www.clon.pl
www.myspace.com/ultratattoo

Psycho

Wysłany: 2007-06-30, 13:45   

chciałem wszystkim podziękować z przybycie i dobrą, mam nadzieję, zabawę...
wko?cu sie doczekałem zdjęć... :P

http://www.liverpool.wroc...MA-KNoW%29.html

zapraszam na kolejne (chyba będą). co? kiedy? niewiadomo jeszcze...

co do porównania imprez bawię się dobrze na obydwu... :P

Cement
mały, uczesany, asceta

Wysłany: 2007-07-01, 23:27   

tutaj widać dlaczego nie zostawiamy szklanek z piwem na scenie.
moi informatorzy donieśli ze ów browar położyl tam basista Know :wink:

USAGI
yume...

Wysłany: 2007-07-02, 14:08   

o w m... dopiero teraz dostrzegłam na tej focie owy bryzg krwi :D
Taaa to sie dopiero nazywa zabawa ;)

Odpowiedz do tematu