No nie bylas wlasnie... Nie bylo mnie wqtedy naszym pieknym kraju. Stety, niestesty, nie wiem. W kazdym razie Hariasen nie lubie Tzn zanm tylko kilka utworow, ale jakos tak, ble... Musze posluchac czegos wiecej.
yy ..tak.. a mamy..bo ja nie wiedziałam..jak ktoś mi postawi bilet ulgowy na dojazd to przemyśle ;] (ewentualnie wbije do bagażnika brata sejczento ;p)
No wlasnie dlatego sie upewniam Ja sie zjawie na 2-3 godziny, moze 4... za dlugo siedziec nie moge bo mam w czwartek wazne zajecia od rana :/ No ale zawsze cos
o, a propos! Wczoraj jechalam z takim obiektem autobusem, ze myslalam, ze sie zesikam. Koles, na oko lat 17, wlosy poldlugie, grzywka na pol ryja, caly na czarno, pasek z trupia czaszka, a na szyi taka mega fioletowa, jedwabna apaszka...Az zaluje ze aparatu nie mialam, moglibysmy upublicznic wizerunek polskiego mlodego pokolenia... Ech.
o, a propos! Wczoraj jechalam z takim obiektem autobusem, ze myslalam, ze sie zesikam. Koles, na oko lat 17, wlosy poldlugie, grzywka na pol ryja, caly na czarno, pasek z trupia czaszka, a na szyi taka mega fioletowa, jedwabna apaszka...Az zaluje ze aparatu nie mialam, moglibysmy upublicznic wizerunek polskiego mlodego pokolenia... Ech.
i pewnie torebeczke miał wypchaną kosmetykami co nie?
a co? moze do gey-bar'u jechał....
P.S. Pozdrawiam pana emo w afro, leginsach i brudnych trampkach!!! Moze sie Pan do mnie zglosic na gg to za miesac pojdziemy razem!! MOZEMY SOBIE NAWET POPLAKAC
Mi tam się podobało, przynajmniej inna muza. Nie wiem, czemu się tak wszyscy polewają z emo, większość zespołów mi się podoba jakkolwiek wagi do tekstów nie przykładam.
Heheh no bo tam w zasadzie nie lecialo zadne emo Tylko jakis "post hardcore" i metalcore w czystym wydaniu Ja z resza nic do emo nie mam, wlasciwie to slucham takiej muzyki. Styl ubierania emo nie wiele rozni sie od mojego (no, poza fioletowymi apaszkami), uwagi mam tylko co do zachowan poszczegolnych osobnikow...
Sama impreza nie taka znowu zla, ale jedak przydaloby sie troche wiecej ruchu ze strony pijacych Nie wiem czy przyjde za miesiac, ale nie wykluczam takiej mozliwosci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum