spoko, spoko obsówka jest w planach jak zawsze;) Dusty grają pierwsze a Pany każą na siebie czekać:D ... a tak serio to 30, 40 min po 20 i będzie już jazda, ale bądźcie przeca wczesniej no bo napić sie trzeba i zając miejsce pod sceną ... do zo ba już w piątek ! Czeluść!!!
a tam zająć miejsca pod sceną ;] w poolu zawsze ludzie zrobią troszke miejsca pod sceną dla niewyżytych i tych ktorych bog opościl
normalnie tak mnie nosi na jakis koncer że szok!
daj spokój - okulista nie zając a pomyślałaś co będzie jeśli jakimś cudem wydłubie Ci oczka?? - już nigdy więcej nie zobaczysz takiego złego koncertu nie warto rydzykować
No wlasnie, chodzi o to, ze moj okulista przyjmujekilkadziesiat km od Worclawia A poza tym, okulista to nie laryngolog. Oczka wydlubie, ale uszy pozostana na swoim miejscu wiec wszelkie wrazenia i tak mnie nie omina Następną razą zjawie sie na bank
Clony brzmiały tak że flaki wywalało na drugą stronę a Insulty jak zwykle zagrali lajtowo - niedługo te popowe melodyjki zaczną lecieć w radyjach obok Filla;)
fajna impra - dzięki że mogliśmy zagrać i dzięki że nikt w nas nie rzucał pomidorensami:) zdziebko średnio pasowaliśmy klimatem, ale kij z tym - brejkać wszystkie rule
p.s. jak dorwę te pindy co mi dźwignęły 1,5 litra ?ywca Zdrój to kuwa wyrucham w czaszke!
Dusty przyjebały jak zwykle dolnym C i naparzały swoje hardcorowe kawałki, żarli włosy z penisa i ktoś im wode wypił;) ... Clony jak zwykle fachowo, i po całości 100 lat jeszcze raz panowie!!!! ... No i wielkie dzięki dla PSYCHA i dla wszystkich którzy przybyli na koncert, frekwensja była super, cały klubik, duszno, parno i ciasno;D ...a Ci którzy nie dotarli niech żałują bo impry w takim składzie personalnym oj chyba długo nie będzie chociaż ja osobiscie jestem za zagraniem powtórki ...
tak, tak, powtórka!! Koniecznie!
Mnie sie bardzo podobało, od początku do ko?ca. Tylko ta obiecana "obsówka" jakoś nie teges, bo jak ja przychodzę o godzinę później niż był planowany start koncertu i ten koncert już trwa, no to sorry, ale coś jest nie tak. Punktualni muzycy to apokalipsa!:)
Dust Blow rzeczywiście nieco odbiegali od klimatu, ale zagrali tak ze noga tupie. Clon.....cóż do dawidowego "100 lat panowie" dorzucę od siebie: i pani tez sto lat! A Insult.... co tu dużo mówić. Dramat! Poprostu DRAMAT!
Pod scena zero miejsca, bo ludzi tłum. Wszyscy ta?czą, skaczą i ogólnie zachowują sie jakby im sie podobało. Zespół gra jak gdyby robił to od zawsze, aż struny pękają z wrażenia. Człowiek resztkami sił po szalonym secie krzyczy "bis!", chciałby po ludzku usiąść, odpocząć, ale nie.....niehumanitarny zespół gra bisa! A potem człowiek umęczony jeszcze bardziej krzyczy po raz drugi "bis", a jeszcze bardziej niehumanitarny zespół schodzi ze sceny pozostawiając odbiorcy tylko wspomnienia... Jak mówiłam... dramat! Całe szczęście ze takich dramatów nie wystawiają w teatrze, bo by wzrosły wydatki społecze?stwa na kulturę:P
Co do afterparty to Psycho za kratami wymiata i to już jest zdrowy standard, tradycja którą trzeba pielęgnować. Impreza tylko do 5 rano? Ojejku:(
Davidku - jeśli ludzie są w stanie znieść takie mieszanki muzyczne to nie mamy nic przeciwko żeby powtarzać takie imprezy - grało nam się zajebiście! Jeszcze raz dzięki za dźwięki:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum