To się cięszę i już psychowi marudzę żeby w takim samym składzie personalnym powtórzyć koncert za jakiś bliżej nie określony czas myślę że stycze?/luty 2008 i będzie git, nie wiem jak tam Zklonowani ale !nsult w pełnej gotowości;)
ps. MG daje radę
ps2. nie mieszam już alkoholi i innych takich
ps3. ma ktoś jakieś foty??
Szkoda ,ze na Dust Blow sie spóźniłam i przybyłam jak właśnie ko?czyli grać ;/ może innym razem -_-
Dla CLONów 100 lat albo i 101
!nsult przyznaje się (bez bicia ;P) ,ze słyszałam po raz pierwszy... i przyznaję również iż jest to karygodny błąd z mojej strony bo koncert był zajebisty wiem ,ze się ne bawiłam tylko stałam jak ten kołek ale obiecuje ,ze zapoznam się bliżej z utworkami które ściągnę sobie z sieci i następnym razem znajdę się po żywszej stronie publiki
Afterparty było równie zajebiste, dawno się tak dobrze ne wybawiłam Kurcze, żeby na każdej imprezie było tak superaście to świat był by piękny tak więc licze na to ,ze następna impreza będzie równie (albo i bardziej) udana ]:->
Afterparty było równie zajebiste, dawno się tak dobrze ne wybawiłam Kurcze, żeby na każdej imprezie było tak superaście to świat był by piękny tak więc licze na to ,ze następna impreza będzie równie (albo i bardziej) udana ]:->
za pozno przybylam, clon juz konczyl
no i sie nie rozkrecilam na te pogo z cementem
ktorego gdzies tam przy barierce widzialam ;p hehehe
jesli chodzi o stanie jak kolek... tez stalam jak kolek tupajac nozka do !!!nsulta/tu ;p ale nie z racji zeby podpierac sciany klubu tylko raczej dlatego ze balam sie stracic reke/noge czy cokolwiek ;p jakos nie zdarzylam sie znieczulic zeby moc rozbijac sie z kotlujaca grupa 20 facetow wiekszych ode mnie ze dwa razy i w glanach tudziez ciezszych butach roznych innych wszelakich ;p
ale bylo super bardzo mi sie podobało
gorrrąco i piwnie
Co racja to racja ("motylek"?)! Jak poczułam zagrożenie życia na parkiecie, powiedziałam Cementowi ze nie chce dzisiaj umierać i widocznie wziął sobie do serca bo "ooooooooołłł I'm still alive!!!". Nawet obyło sie bez siniaków. Zdążały sie gorsze rozróby na parkiecie selfowym. Ostatnio było wypaśnie, ale grzecznie:) -> w tym szata?skim słowa znaczeniu oczywiście
ze swojej strony chciałem poinformować że będzie powtórka ... możecie już rezerwować czas na 22 litegp 2008 roku:) ... zagra i Dust Blow i Clon i !nsult ... i mamy nadzieje ze bedzie równie fajnie jak ostatnio:)
ze swojej strony chciałem poinformować że będzie powtórka ...
ale ze znowu na SD? łee marny pomysł. jak tak bardzo sie tobie podobało to trzeba było nagrać na wideo i pooglądać sobie w dumu. i po co isc drugi raz na to samo? ja rozumie jakbyście zagrali rok później w tym samym składze a po drodze nigdzie indziej nie grali we wrocku a tak przez te 3/4 miesiace nie wierze zeby sie dużo riplej różnił...totally unsexy. nie popieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum