Zajebiaszczo Najpierw zmoklam tak, ze moglam doslownie wyciskac kazda czesc swojego ubioru, a teraz leze z 38 stopniami goraczki... Wypas! Napiszcie potem jak bylo...
Yaga, gratuluje wyczucia choroby ;P wiem jak to jest wyciskać z wody każdą część ubrania i mieć mokrą skórę mimo tego ,ze było sie w polarze i bluzce ;P aczkolwiek ja wtedy ne padłam chora ;P Tak więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia!! Czytaj: masz na to koło 18 godzin i po owych czas stawić się w Livku na SDNie ;P
Noo koncert super był ;P Będe go bardzo miło wspominać ^^ taaa wcale ne przez bezcenny widok Bolca śpiącego na ławce ;P po wypiciu za dużej dawki wiadomych płynów
Szkoda ,ze publika tak średnio dopisała...
Muzycznie bardzo mi się podobało ^^ Aczkolwiek pierwszego zespołu to tylko koniec ostatniego kawałka słyszałam ;p
Gratuluje serdecznie Emblemie która wygrała!!! ;P No to dzisiaj musicie czadu dać na koncercie!!
Dzięki wszystkim co byli Oby więcej takich koncertów i więcej ludzi na owych ;P
w imieniu własnym, chico i ojczyzny dziękuję bardzo za przybycie i zabawę na koncercie. CHICO jak zwykle dało z siebie wszystko, co można było zauważyć. do domu zawitaliśmy coś około 5, bo nigdzie nie było żadnego mac burgera ani mac kompotu (co za wrocek... ) i szukaliśmy mac kanapki na mac jetach
haha ;p miałam okazje poznać pana 'bolo', ale nie wiem czy będzie pamiętał >D
ogólnie niesamowicie otwarty człowiek
z koncertu podobał mi się fatclicks, zaczęli jakoś tak radośnie (tekst: 'cycek na basie' dobry na wstęp ;p )
enblema mnie w ogóle nie ujęła na przeglądzie, ale przekonałam się do nich po koncercie z know gdzie zagrali cover jusis xD
do kochanego chico nie dotrwałam, miałam na następny dzie? egzamin i musiałam się zmyć jednak ;(((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum