Witam,
Szukamy basisty do kapeli rockowej (kojarzącego klimaty Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, Rolling Stones, GnR, Eric Clapton, The Police itp.). <- to tylko przykłady, coverów nie będziemy grac (ewentualnie w celu zgrania/przetestowania:), nastawieni jesteśmy na tworzenie własnego materiału w celu późniejszej jego rejestracji, promocji, sprzedaży i wyjazdu na Hawaje;)
Niekoniecznie więc musisz znac na pamiec kawalki powyższych, wystarczy:
- orientacja w terenie,
- łatwość nawiązywania kontaktu (zwłaszcza z perkusistą )
- pomysłowość i kreatywność
O umiejętności gry na basie chyba nie muszę wspominać...
Szukamy osoby podchodzącej do muzyki z pasją i zaangażowaniem. Wiek nie gra roli pod warunkiem że jesteś pełnoletni:) Sami mamy po 23,24 lata.
Pozdrawiam
Kontakt na gg: 2044264 - ?ukasz lub 2106477 - Piotrek
Wiek nie gra roli pod warunkiem że jesteś pełnoletni:)
Nastepni szownisci...
Prosze wybaczyc, ale ja tutaj walcze z kazdym postem dotyczącym poszukiwania basisty płci męskiej oraz wypowiedziami skierowanymi wylacznie do meskiej czesci publicznosci. Byc moze nei wiecie, ze w tym miescie sa grajace na basie KOBIETY?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!
ale po co ty sie Yaga wogole tutaj wypowiadasz skoro i tak nie masz czasu na bas;]
w sumie to mozna powiedziec ze nie grasz juz wiec ten post nie powinien ciebie interesowac. założe sie ze szowinizmu nikt tutaj nie praktykuje a chłopaki pewnie chętnie by widzieli basistke na pokładzie;] ...moze ustalny że ogłoszenia na tej stronie beda w formie bezosobowej, rodzaj nijaki i po kłopocie ok?;]
A ja gram, sobie sama w domu. A ty, Radosławie, skad wiesz cosna ten temat?? Moze jeszcze kiedys znajde czas na granie w kapeli, wiec, Dziku, cicho sza. Z reszta, oprocz mnie jest wiecej gajacych dziewczyn, wypowiadam sie wiec w ich imieniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum