jako że za dużo jeszcze nie umiem to nie potrafię dokładnie sprecyzować stylu który by mi odpowiadał ale zważywszy na moje umiejętności nie będzie to na pewno progres czy death... w ramach jakichkolwiek pyta? prosze pisać na mejla reyv@poczta.fm
zapewne sporo czasu przed toba wiec sie nie martw, jesli myslisz powaznie o graniu i bedziesz cwiczyl i przede wszystkim znajdziesz czas to perkusisci sa w cenie. Zanim ci sie ustabilizuje zespol to pewnie nie raz sklad sie zmieni, cala koncepcja posypie ale trzeba probowac a potem dobry perkusista to skarb : )
żeby sprecywać, jestem początkujący ale "cośtam" potrafię... powiedzmy że jestem na takim poziomie żeby zagrać zgodnie z zapisem nutowym "unforgiven" tylko że nigdy nie grałem w żadnej kapeli...
Kiedyś byłem na próbie gdzie w zespole przed nami (wszyscy z ogłoszenia - "zakładali zespół") perkusista wykładał się na For Whom The Bell Tolls - pierwszym przejściu ledwo gdy sięi tro ko?czy - z TUDUM TUDUM DYSZ cyk.. cyk.. cyk.. cyk.. cyk... na zwykły rytm
Generalnie trzeba być coco jumbo i do przodu więc skoro potrafisz zagrać i do tego użyłeś trudnego sformułowania nawet da basistów [uwaga będzie offtop potem] "z zapisem nutowym" to bym pisał tylko że jesteś początkujący a nie że wiele nie umiesz. Nikt za wiele nie umie. To trzeba ocenić na próbie a nie samemu - dopiero jak ktoś stwierdzi, że jednak nie umiesz to bym się martwił : ) a raczej trochę poćwiczył i znowu.
Yes my Master!! co nie zmienia faktu że nie mam z kim grać, ale spoko, jak co to sie załamie i zaczne być emo... czy emo mają zespoły? a jak tak to czy trudne rytmy tam sie gra?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum