Wysłany: 2009-06-16, 13:12 Pan "0" poszukuje zespołów/muzyków do współpracy
"witam.
jestem 0 i jestem fotografem. aktualnie zabieram się do pracy nad dużym projektem poświęconym zespołom i scenie muzycznej Wrocławia i okolic. poszukuję ludzi, którzy nie będą miel nic przeciwko kilku zdjęciom. na próbie najchętniej, a jeżeli nie, to na koncercie lub na wasze życzenie - w plenerze. zrobię kilka zdjęć, z których wspólnie wybierzemy te do publikacji. jeżeli cykl się gdziekolwiek ukaże, zdjęcia będą niezłą reklamą waszej działalności. dodatkowo, możecie sami używać ich w celach medialno-promocyjnych. więc same pozytywy. jeżeli jesteś/-cie otwarci na współpracę, proszę o kontakt na starc(małpa)gazeta.pl albo gg 8748647. dzięki.
0"
ja tylko dla skojarzenia przypomnę że to jest ten Pan który miał ostatnio wystawę w jednym z wrocławskich tramwajów
To niech zero przygotuje informację prasową, jakieś mini-portfolio, chyba że ma - to link - do mnie wyślę, będzie news i być może większe zainteresowanie, możliwość wgrania próbki do galerii wrocka z pełnym info o autorze/akcji/linku itp..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum