Jestem gitarzystą, gram już kilka lat i chciałbym dołączyć (bądź założyć, jeśli nic się nie znajdzie) grupę grającą blues-rocka/rocka/bluesa. Nie jestem napaleńcem który pragnie od razu zdobywać rynek muzyczny, nagrywając byle badziew żeby tylko się wylansować. Chciałbym pograć dla przyjemności i dla wprawy, pojamować trochę, czasem zagrać jakiś gig. Ogólnie muzykować bez niepotrzebnej spiny
I z tego powodu szukam już istniejącego zespołu bądź ludzi mających podobne muzyczne marzenia do moich. Nie szukam wirtuozów, napaleńców czy lanserów - szukam osób które czerpią radość z grania i słuchania muzyki, nawet jeśli nie umieją za wiele. Nie ważne również czy jesteś młody czy stary, trędowaty, nie masz nogi albo wolisz zwierzaczki. Jeśli chcesz grać, bądź chcesz żebym grał u Ciebie - zgłoś się do mnie przez:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum