Wysłany: 2010-04-20, 14:07 Wokalista poszukuje zespołu.
No to zaczynam ... mam już parę zespołów garażowych za sobą, chodź żaden nie odważył się wystąpić publicznie. Poszukuję zespołu który dopiero zaczyna, badź zaczął grać . Wokal typu gardłowy opcjonalnie scream/harsh.
Szukam klimatów typu THRASH, M. DEATH, ostatecznie HEAVY albo GRUNGE.
Dla ułatwienia kilka ulubionych kapel : Kreator, Alice in Chains, BLS, Pantera, Annihilator, Slayer, Megadeth, Anthrax, Lamb of God, Children of Bodom.
Wydaje mi sie że tak xD No i nie narzekali znajomi, chociaż spiewałem ze 2 kawałki Mety, jeden Pantery, 2 Motóra, jeden Megadethu no i pare innych które spontanicznie na próbach doszły więc coś tam umiem (No i ponoć idealnie mi wychodzi głos Lipnickiego z Illusion).
Musze jednak sprostować że do tej pory nie miałem za dużo do czynienia z pisaniem własnych kwałków (tekst owszem, gorzej z pisaniem melodii wokalu). Więc napewno byłby z tym początkowo mały problem, ale w kwestii technicznej sądze że "daje rade".
A jeżeli chodzi o widzę w kwesti muzyki, to mam braki ... ale mam świadomość istnienia czegoś takiego jak tonacja i nie jestem na nią "głuchy" jesli o to chodzi ;p
A i podstawa (i to pewnie odstraszy): NIE POSIADAM SPRZĘTU !
_________________ "I must reverse my life
I can't live in the past."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum