Hello!
Najpierw chcielibysmy podziekowac za przybycie i za wspaniala zabawe na koncertach w Madnesie i Liverpoolu. Cala przyjemnosc byla po naszej stronie.
A teraz prosimy o wypowiedzi na temat naszego skromnego zespolu choc nie sadze zeby w jakikolwiek sposob wplynely na nas I tak bedziemy robic swoje. W pazdzierniku lub listopadzie spodziewajcie sie oficjalnej plyty!
Szacuneczek!
A jak zespół komentuje porównania np. do Soulfly, hę? : )
Przez wzgląd na koncerty uważam, że to świetny zespół, musiałbym czasem przestać kiwać kręgami a posłuchać co wy tam gracie ciekawego : )
Porownywano nas do Soulfly, Slayera, Pantery... Noc nowego. Ale wbrew pozorom chcemy zrobic cos co by bylo dla nas charakterystyczne. Czy sie uda to czas pokaze Ogolnie gramy bo lubimy grac to co gramy Zawsze marzylismy zeby robic wesola, radosna i lekka muzyczke. Dazymy do tego zeby ktos kiedys porownal nas do Virgin...
Chciałbym zaapelować do szanownych pa? i pan krytków o nie obniżanie poziomu przynajmniej tego działu bo jeszcze się od dna odbije, podskoczy wyżej i co będzie?
Headup wyrobił sobie moim zdaniem pewną markę i kto się z nich nabija to pewniakiem jest 'znajomym' albo nie wie, co czyni : )
ja tam tylko dodam że "rzetelne granie" i myślę że wystarczy... a z cyklu plotki i ploteczki, to powiem że z panem lootnikiem to się kiedyś razem "kelnerzyło" w pracy;) ... ale potem mnie wylali ;D
A ja dodam, że nowe kawałki zagrane w Liverku TO JEST TO! Wprawdzie moim zdaniem wartoby muzę odrobinę urozmaicić, jakieś 'przystanki' dodać bo 40 min takiego łojenia na koncercie to mało kto pod sceną wytrzyma i potem dzix_xy łokcie gubią : ) Tylko bez ballad - ot tak coś nie wiem, może niekrótkie i niewirtuozerskie a 'bębnowane' solo na perce z wchodzącym basem : )
mie tam nie trzeba dla mnie ta muza jest fpytke w 100%ach.
tylko nie starczylo mi ostatnio sily i zapasow wody w organizmie zeb wytrzymac koncert swoj, hedapuf a potem tego czika całego.
urozmaicenie? nie wiem, moze powinni wyslac ktorys kawalek aphex twinowi do zremixowania?
ewentualnie komus innemu.
lokalnie.
kto jest tanszy.
o jakies 100%.
hehe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum