wybacz ale slyszlaem wiele lepszych zespolow w tym stylu - nawet polskich - chyba zle pojmujecie "ambicje" - przez co groovy sa .... slabe, nie spelniajace swojej roli :/
_________________ As a young man, I plug into the tube,
but the stench of all that pretense
I cannot muddle through.
Kolejna kapela tego typu... wokal w Chwastach fałszuje... muzyka trochę bardziej do kotleta niż rasowe regae/ska... mam mieszane uczucia... ale na pewno znajdziecie swoją publiczność...
Wysłany: 2006-05-18, 08:47
?e są lepsze kapele - to oczywiste. Ale proszę podać nazwy zespołów które grają w tym stylu chętnie posłucham, bo siedze troche w innej muzyczce.
sprzeciw! Gość
Wysłany: 2006-06-17, 15:19
a mi sie podoba! jest bardzo dobrze i tak trzymac! i sekcja deta robi swoje! jest energiocznie i wesoło zwłaszcza na koncertach! no i tak mja byc nic dodac nic ując!pozdrawiam!:)
osobiście łykam ich twórczość - i nie dlatego że w składzie jest 3 byłych grajków DB (heh)... po prostu nóżka sama chodzi a czasem tego właśnie trzeba - nie wszyscy muszą zmieniać świat za pomocą muzy, można najzwyczajniej w świecie się dobrze bawić - zarówno grając jak i słuchając...
Ja Sakrę słyszałem raz na żywo, w tamtym roku przed Leniwcem w Madnessie grali, zrobili na mnie zajebiście pozytywne wrażenie Potem sobie posłuchałem empetrójek... Zdecydowanie lepiej się słucha na żywca, dlatego też cholernie się cieszę że jutro Sakra w Wagonie grać będzie :]
_________________ To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum