Wysłany: 2007-06-18, 21:40 27 Czerwiec 2007 !NSULT w Od Zmierzchu Do ?witu
narazie wiem tylko tyle ile w temacie;) ... koncercik na zaproszenie P. Kameckiego z okazji zamknięcia roku szkolnego w szkole Heavy Metal Graj ... wstęp raczej będzie free, godziny i kto jeszcze zagra dodam jak będę wiedział;) w każdym bądź razie serdecznie zapraszam jak ktoś chciałby nas usłyszeć. Aha jakby co nie gramy heavy metalu i nikt się w żadnej szkole muzycznej nie uczył:)... buziaki :*
27.06.2007 OD ZMIERZCHU DO ?WITU godz: 19:00 wstęp: free
zagrają:
Wykładowcy szkoły muzycznej Heavy Metal Graj
Zespoły z tej właśnie szkoły
i jako gość specjalny zespół !NSULT
zapraszam serdecznie, koncert ma być profesjonalnie rejestrowany i kręcony więc tymbardziej zapraszam:)
yyyy ja tylko dodam od siebie że dziękuje, ale grało nam się do kitu bo nic nie słyszeliśmy na scenie i ogólnie do pupy, wybitnie najgorszy koncert z tych wszystkich ostatnich, no nic ale dzięki i do zobaczenia w październiku...a w sierpniu demko także zaglądajta na http://www.insult.prv.pl
fakt w wagonie nie mieliśmy okazji, ale z tego co słyszę to każdy mówi że tam to już kompletny syf i myszy jeśli chodzi o akustyke na scenie i ogólnie ...
no ale przeciez grasz z ludzmi, ktorych uwielbiasz, dobrze sie z nimi czujesz, brzmienie jest nie wazne, chodzi tylko o dobra zabawe To czemu narzekasz??
nigdy nic takiego nie powiedziałem, weź mnie tu nie wnerwiaj:), powiedziałem tylko że fajny kawałek można zrobić na dwóch riffach i nie trzeba do tego wirtuozerii ale gdzie mówiłem coś o brzmieniu to nie wiem, u mnie w archiwum tego nie ma:), a dogryźć to możesz wiesz....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum