JEEEEEEJJJJ!!!!! No to super super i w ogóle ,ze tamten Selfik jednak ne był ostatnim ;]
heh no w ko?cu wszyscy ostro 3mali kciuki żeby tak ne było i modlili sie do wszelkich bogów w kolejności losowej
dzięki d0ti, miło z Twojej strony;)... niestety albo stety nie damy rady będziemy wtedy w drodze do studia... ale dzięki;) ... a z insultem to dopiero po wakacjach ruszymy niebo i ziemie;)
hehe... ostatnie miało być 1 czerwca. jak widać nie wyszło. to raczej ostatnie przed wakacjami z koncertami. przez wakacje (myślę że do września) prawdopodobnie będzie się odbywać, ale tylko z muza i klipami... no i mam nadzieję, że z ludzmi też...
będę pamiętał na przyszłość o zespole insult
dzie? po koncercie w madnesie? proszę was, to kiedy ja mam trzeźwieć?:)
Lalala, i jeszcze knowy grają, lalala, żyć nie umierać!
ja chce żeby selfy zostały, podpisze sie pod petycją jak taka powstanie, żeby sobie były do ......zawsze:)
Nie można z miesiąca na miesiąc pozbawiać ludzi nałogu!
Muszę ten tego napisać, że szanse na występ C.A.L.Mu w tenże piątek są niestety niewielkie, ponieważ mamy mały problem związany z absencją naszego guitarmana... (prawie żaden problem, a jednak) Ale jak mi wiadomo trwa nabór na chętnych grajków na SDNowski wieczór.
_________________ No One, No One Could Ever Understand!!! This Life... [IMN]
no może, ale znam też takich co ko?czą sesje. nie znam się.. jeszcze...
poza tym okazało się, że sesja dopadła C.A.L.M., którczy niestety nie zagrają 22 czrewca! ;/
pojawi się natomiast zespół ENBLEMA. wiem, wiem, że to już było... mi się podobało... może komuś również. oczywiście zespół KNOW bez zmian
Po pierwsze, witam na forum:) Powiedziałabym "co tak późno?"
Po drugie, taka już jest sprawiedliwość. Jedni studiują na polibudzie a inni maja wakacje:) Co nas łączy? Dwie ręce, dwie nogi i piątkowy koncert (i czwartkowy też)
Wysłany: 2007-06-19, 23:11
nie wiem jak jest na innych uczelniach ale zdaje sie 2 lata albo 3 temu polibuda wydluzyla semestry o 2 tygodnie kazdy stad takie przesuniecie z sesja letnia ze na lipiec nachodzi
jak narazie walka jest w dziekanacie bo ktos syfu narobil z jednym z przedmiotow i cyrk na kolkach sie zrobil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum