Wysłany: 2007-12-05, 19:05 Koncert Avril Lavigne we Wrocławiu :]]]
Koncert Avril Lavigne - Kanadyjka wystąpi 5 lipca w Hali Stulecia we Wrocławiu. To drugi występ
Wszyscy fani mają więc sporo czasu żeby się przygotować.
Tzn jak dziś się dowiedziałem to mnie rozbawiło, dla mnie to pop, ewentualnie pop-rock (nie znam jej płyt, tylko single) ale swego czasu na początku zapowiadała się nieźle, obecnie jest to śliczny marketing wytwórni - młoda (?) pseudo-buntowniczka. Cover Metalliki (Fuel) z tego show co One Korna czy Sanitarium Limp Bizkit mi się podobał.
Hala Stulecia moim zdaniem ma podobny potencjał co Spodek i generalnie to wkurza mnie że wszystko (prawie) jest w Katowicach, może występy takich "gwiazd" przyczynią się w ko?cu żeby to u nas odbyło się coś w stylu Mystic, Metal Hammer czy po prostu pojedynczych występów. Iron Maiden co 30 lat to za mało : )
Dalej cytat
"Występ piosenkarki, będzie częścią światowego tournée, podczas którego artystka będzie promować swoją najnowszą płytę "The Best Damn Thing". Longplay miał premierę w kwietniu 2006 roku.
Europejska część trasy rozpocznie się 2 maja w Glasgow, a zako?czy 8 lipca w Pradze.
Artystka gościła już w Polsce w czerwcu 2005 roku, dając show w katowickim Spodku.
Bilety na wrocławski koncert dostępne będą od 10 grudnia w cenie 88 złotych za pośrednictwem strony LiveNation.pl."
Oglądałem kiedyś wywiad z nią w jakiejś muzycznej telewizji. Ona jest tak niewyobrażalnie pusta, że to się w głowie nie mieści, jej zachowanie oraz teksty:
"no ja noszę krawat i [ubieram się tak, jak się ubieram], widzę na koncertach, że moi fani/fanki też się tak samo ubierają, ale ja uważam, że to jest fajne".
Poza tym to jej teatralne i od góry zaplanowane przejście z jednego stylu na drugi...
Kpina, dzieciom bym tego nie puszczał, bo za dużą sieczkę w głowie robi :d
jeeeej rzeczywiscie to sie moze przyczynic do otwarcia oczu pewnym zespolom ktore moglyby wybrac wroclaw miast katowic
a ona jest taka suotka
ja tam lubie jej pioseneczki, wpadaja w ucho i sa takie radosne ;p
a co sie czepiac jej stylu, czy zmian
jest pionkiem, jak kazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum