wiem...rozpadliśmy sie ostatnio lekko. ale za dużo jest za nami więc planuję wreszcie postawić Afterglow na nogi. po prostu szkoda zamknąć mi ten rozdział. basista już się znalazł niniejszym otwieram teraz pobór na perkusistę i wklejam nasz szablon ogłoszeniowy;] :
Wrocław.HARDCORE/METAL. my czyli wesoła kapela ze wsi Wrocław - AFTERGLOW [ www.afterglow.prv.pl ]. mp3 na naszej stronie lub myspace: www.myspace.com/afterglow3
nie szukamy szczyla co rok temu dostał perkusje pod choinke ale kogoś juz ogranego i chętnego do współpracy. sam sobie odpowiedz czy przypasujesz wiekowo [ostatecznie ten czynnik jednak nie ma dla mnie dużego znaczenia]
warunki:
-dyspozycyjność [próby przewaznie na weekend, reszta pracuje i czasami ma ograniczony czas wiec ważne abyś miał dużo free time by się jakoś zgadać z resztą w czasie]
-najlepiej osoba z wrocławia/zamieszkująca wrocław [salka jest na obornickiej i jeśli masz dojeżdzać dłużej niż godzine to raczej odpość sobie]
-chcemy kogoś kto szybko połknie materiał. dla tego przygotowane jest wszystko w GuitarPRO. znajomość tego śmiesznego programu mile widziana;]
-goła perkusja do dyspozycji na salce
-siekasz podwójną stopą jak Pascal kotlety ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum