Mamy dwa mega newsy. Pierwszy - znowu gramy na festiwalu Metalowa Twierdza w Nysie jednak tym razem 18 sierpnia (sobota) o godz. 22.00!
Drugi - 18 wrzesnia we Wroclawiu gramy przed PRO-PAIN!. Wiecej szczegółów dotyczących tego koncertu podamy w najbliższym czasie.
Tradycyjnie serdecznie zapraszamy na nasze gigi!
_________________ seems to me to be the insanity
it seems to me i've become the oddity
..zarąbisty news ;]
po 1sze Pro Pain Rulezzz (niech żyje orginalne podsumowanie ;p)
po 2gie cóż to będzie za przyjemnośc zobaczyć HeadUp'a na "duzej" scenie pzred gwiazdą ajjjj :D
byle by tylko bileciki były w cenie zachęcającej a nie odpychającej ;]
raczej sie wybieram chociaz pieniadze mi sie skonczyly;]
jak dobrze pojdzie to ide z d0ti, szfagrem i basistą ode mnie a pewnie jeszcze ktos sie naatoczy. do zobaczenia.
I jak bylo? bo mi, oczywiscie, w ten jeden wieczor cos wypadlo
jakies foty?
zaraz zgram foty. jak dobrze pojdzie to d0ti moze za pare dni je na wrocka wrzuci.
pro-pain świetnie wypadł.pełno ludzi.dobre pogo.ścisk pod sceną.dłuuuugi bis i każdy z usmiechem na ryju po koncercie. ludzie z propain tez zadowoleni z przyjęcia.zadko sie zdarza taki mosh od poczatku. w sumie tylko minus za brak moich 2 ulubionych piosenek w repertuarze[can you feel it i american dreams]. ok.bolą mnie uszy i stopa.
szkoda troche Headup'ów. ale taki urok grania jako 1szy;] bo przeciez źle nie zagrali.
o pozostałych dwóch kapelach wstyd mi się wypowiadac bo nawet nie pamiętam jak się nazywały;]powiem tylko: energia i moc. dobry show.
[quote="bojan"]I jak bylo? bo mi, oczywiscie, w ten jeden wieczor cos wypadlo
jakies foty?
zaraz zgram foty. jak dobrze pojdzie to d0ti moze za pare dni je na wrocka wrzuci.
pro-pain świetnie wypadł.pełno ludzi.dobre pogo.ścisk pod sceną.dłuuuugi bis i każdy z usmiechem na ryju po koncercie. ludzie z propain tez zadowoleni z przyjęcia.zadko sie zdarza taki mosh od poczatku. w sumie tylko minus za brak moich 2 ulubionych piosenek w repertuarze[can you feel it i american dreams]. ok.bolą mnie uszy i stopa.
szkoda troche Headup'ów. ale taki urok grania jako 1szy;] bo przeciez źle nie zagrali.
o pozostałych dwóch kapelach wstyd mi się wypowiadac bo nawet nie pamiętam jak się nazywały;]powiem tylko: energia i moc. dobry show.[/quote]
A nie mogles napisac, ze bylo do dupy i zebym sie nie przejmowal?
Hmm... a w ogole to gdzies mi znikliscie po tym koncercie, najpierw szliscie za mna a potem cos was dlugo nie bylo i na dens florze tez was nie bylo... ja nie wiem, jakies boczne wyjscie do tego whiski baru???
Mi sie osobiscie najbardziej podobala broda basisty z Demii
a oprocz tego zgadzam sie z przedmowca ze bylo pieknie, mlyn nieziemski, siniak na lydce kolorowy i usmiech na ryju bo dawno sie tak dobrze nie bawilam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum