Wysłany: 2008-03-09, 23:22 NAJWIęKSZE WYDARZENIE ROKU 2008!!
19 marca - OSTATNIE WROCKOWISKO!!
last szans !!
klub liverpool, wjazd free, start - 20:00
+ URODZINY JARSA
+ URODZINY ILONKy (znanej bardziej jako 'dziewczyna marcina')
= WIELKA BIBA
dodatkowe atrakcje :
- powiem coś do mikrofonu, jeśli uda mi się go włączyć
- wybuchowa mieszanka rikłestów ;p prawdopodobnie od alter bridge czy też flaw po white stripes czy też interpol;p, przeplatane wrocławskimi zespołami ;p
- bitbox marcina (jak się uda właczyć ten mikrofon;p)
- dziwni ludzie w klubie
- szale?stwo na parkiecie przy kolorowych światłach (które umiem włączyć!! )
- stawiam wszystkim po faworku!!
- będzie można zrobic sobie zdjęcie z dodą!!
- grupowe farbowanie jarsa i ilony na blond!
ha
ha
ha
ale śmieszne doprawdy
dodam też do atrakcji to że zagram na flecie sto lat;p prawdopodobnie będzie to połączone z bitboksem marcina, tylko musimy wynając salke, żeby zrobić kilka prób
o 22 to sie dopiero zabawa rozkręci, zobaczysz
Ostatnio po 22 dopiero zaczęło dziać się na parkiecie p;
mychalyna i Bolec mogą potwierdzić O! p;
Tym razem mam nadzieje nasza prowadząca będzie zdrowa to i sama parkiet rozkręci
nooo impreza była przednia <:
bitbox to chyba trooochę ne wyszedł, przynajmniej moim zdaniem p;
Aż w szoku jestem ,ze zabawa się rozkręciła i było z kim na parkiecie poskakać a ne jak ostatnio ja sama p; Ale kurcze znowu sie okazało ,ze taki koRn jest z wRocka p; aczkolwiek tym razem poleciało chyba więcej wRocławskich kawałków niż ostatnio p;
no dobra... korn nie jest z wrocka tylko ze wiesi pod wrocławiem, ale to w koncu miało być ogólnie dolnośląsko więc nie czepiać się;p dajmy innym też zaistnieć ;p
ogólnie jestem w ciężkim szoku że taką bibe odwaliliśmy w taki dzie? jak środa, parkiet pełen, ludzie do 3:00 w klubie, stolików wolnych prawie nie było ! miałam wrażenie jakby był piątek
bitbox nie wyszedł, marcin nie był wystarczająco trzeźwy (że tak powiem) ;p
musiałam po was papierki po cukierkach sprzątać wyyyyyy.... brudasyyyyyy!
no i jak mogliście w takim stanie bola zostawić? oj nie ładnie
no OK, dajmy szansę tym niszowym zespołom takim jak koRn z wsi pod wRockiem szansę zaistnieć p;
To może jest jeszcze szansa na następna edycję imprezy co :>?
Następnym razem ne dawaj mu alkoholu przed występem p;
eeee a wydawało mi się ,ze zabraliśmy papierki ze sobą >_> a to sorry /;
W jakim stanie O_O?? Jak wychodziliśmy to było z nim wszystko OK i nawet wyjątkowo bardziej niż zawsze trzeźwy był >_> chyba ,ze się tylko dobrze maskował <_<
To może jest jeszcze szansa na następna edycję imprezy co :>?
Niestety następnej edycji wRockowiska nie będzie. W zamian szansę dostaje inna impreza RapCore Night, na której puszczanie KoRna jest bardziej wskazane . Poza tym Michalina wie co i jak, więc przybywajcie licznie i żeby Was zachęcic to tym razem impreza wyjątkowo odbędzie sie w środę 23.04 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum