Było dobrze, nie słyszałem zespołu który byłby spoza Polandu, w tym 90% były z Dolnego. Jak słucham niektórych numerów po raz wtóry to mi się kurcze podobają! Ludzie powinni częściej słuchać własnych rodzimych kapel, nie poddawaj się Mychalyna, to tylko syndrom środy!
egzamin pewnie zdany;p nie chce zapeszac ;p hehe
ja ci nawet jars powiem ze 95% bylo z dolnego
ogolnie to pytalam sie ludzi, malo kto byl tam z przypadku, moze tylko ten koles ktorego trzeba bylo wyprowadzic bo sie dziwnie opieral o didżejke hehe raczej kto przybyl ten przybyl na konkretna impreze. wiadomo bylo ze tlumow nie bedzie - bo sroda - bo sesja - itd, no i pierwszy krok w strone nie komercyjnego grania na imprezach zrobiony
dziwi mnie tylko takie wypieranie sie przez "was"( w domysle stemp, dziki i dwa ludki z emblemy ) swojej muzyki
"nieeeee lepiej tego nie puszczaj"
"-mam tylko jeden kawalek enblemy
-tym lepiej"
itp
dziwi mnie tylko takie wypieranie sie przez "was"( w domysle stemp, dziki i dwa ludki z emblemy ) swojej muzyki
toż to pure fucking skromność z mojej strony;] wiadomo ze się ciesze na dźwięk własnego kawałka w klubie ale gwiadorstwa to ja nie uprawiam więc albo siedzę cicho,albo marudzę;]
Mychalyna, po pierwsze, na 2 raz trzeba sie przygotowac porzadniej, porobic jakies prezentacje, czy cos (oczywiscie tam, gdzie sie da). Tak zeby leciala muzyka, a na projektorze sie wyswietlaly zdjecia kapel czy cos takiego, jesli nie ma teledyskow. Przydaloby sie tez jakies info o tym co puszczasz, jak sie nazywa, adres strony albo majspejsa wyswietlic. No i w zwiazku z tym, puszczac muzyke blokami, a nie tak z pryzpadku, co sie wlaczy to poleci ;P
wiem, wiem taki miałam zamiar;p ale nie wyrobilam sie, nastepnym razem bedzie pokaz slajdow dla kazdego zespolu bez teledysku
ale tam nic nie lecialo z przypadku ;p wszystko bylo pod kontrola ;p
Mi się bardzo podobało pod względem muzycznym [;
Ale ,ze ludzisk było mało i ne było z kim parkiecie pląsać no to cosz...
Następnym razem będę i liczę na większą frekwencję
ale tam nic nie lecialo z przypadku ;p wszystko bylo pod kontrola ;p
taaa...podliz leciał kilogramami;] jak wszedłem to poleciało moje. po drodze yaga zaczęła wychodzić to poleciało coś z jej repertuaru a jak przyszli kolesie z enblemy to juz ko?czyć nie muszę;]
dlatego ja bym poprosił z przypadku;]
aaa...kiedyś robiłem pseudo pokaz slajdów na grafike komputerową do "go to hell"...ale wydaje mi się że nie warte uwagi;]
podliz yjasne specjalnie czekalam z afterglow, zeby polecialo wtedy kiedy bedziesz, bo myslalam ze to fajnie tak siebie posluchac w livcu, zreszta yaga powiedziala mi zeby nie puszczac np dead broke, zaczekac na reszte ;p i to samo sie tyczy enblemy i calm itd no bo, puscilabym wczesniej, przyszlibyscie pozniej a potem narzekali że NIC WASZEGO NIE LECIA?o
LEPIEJ NARZEKAć że LECIA?O i "Weź to wyłącz"
tak źle i tak nie dobrze
już nie wiem o co chodzi
Nie robie offtopa, nastepnym razem jak bede miala czas to sie pobawie Ile zdaze zrobic tyle poleci
Dziku, to akurat jest jeden z tych bardziej obowiazkowych softow
Wiecie, że zaczynacie pierdoły gadać (i nie chodzi tu o soft)? Mychalyna miała ładnie przygotowaną muzyczkę aż sobie sam zgrałem a jak wychodziliśmy to właśnie 2 pary na parkiecie do requestu wyleciały, nie tylko my w klubie byliśmy - przyszła np. znaczna część Prowizorki ale że nikt ich nie znał no to gotujemy się we własnym sosie : )
kiedyś jak robiliśmy imprezy CreativeCommons to mieliśmy podobny problem.
puszczaliśmy muzę której nikt nie znał.
W związku z czym zależało nam aby na projektorze wyświetlało się co to jest i skąd to wziąć itp (jeszcze na jakiej licencji)
no i tak powstał taki skrypt który w trakcie odtwarzania robi coś takiego:
z katalogu z którego jest plik bierze okładkę płyty (jak coś to może być dowolna fotka)
wyświetla informacje o zespole, jaki to utwór stronę www i licencję.
nie trzeba nic robić po prostu sam to wyświetla z ustawionej playlisty jedynie trzeba mieć przygotowane opisy, ale potem nie trzeba sobie dupy zawracać przy zmianie setlisty czy coś.
jakbyś była zainteresowana można ten skrypt przerobić na potrzeby tej imprezy - daj mi znać.
ogólnie projekt na piątkę z plusem z paroma drobnymi uwagami:
1. musi odbywać się systematycznie i wtedy może za 10-15 razem będzie jak trzeba
2. raczej nie liverpool chyba że chodzi ejdynie o puszczanie hc i nu-m
3. więcej czasu an promocję i ogólnie wymuszanie na kapelkach rozsyłania informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum