Wysłany: 2008-04-25, 15:18 Wokalistka pilnie poszukuje zespołu.
Mam 22 lata, pochodzę spod Wrocławia. Poszukuję rockowej kapeli. Ludzie z którymi chcę współpracować muszą być przede wszystkim odpowiedzialni, poważnie podchodzący do sprawy. W przeszłości należałam do grupy soft-rockowej. Zagrałam kilka koncertów w tym przeglądów. Posiadam własne nagrania. Zamierzam stworzyć własny materiał, dużo koncertować oraz nagrać jakieś ciekawe demko. Jeżeli potrzebujecie wokalistki o mocnej, dojrzałej barwie głosu - proszę o kontakt.
Ej, chyba każdy ma prawo do zamieszczania własnych ogłosze?. Jeżeli coś nie podoba, to po prostu odpuście sobie! A stronka jak każda inna. Jedni słuchaja matalu, drudzy disco polo. I nie wierze w to ze nie ma ludzi, którzy nie są zainteresowani wyamarłym gatunkiem muzycznym jakim jest rock.
po linku oceniając, czyli takie 'zmierzchowe' granie (w domyśle klub 'od zmierzchu do świtu)
poszukaj gdzieś w okolicach naszej wspaniałej wrocławskiej szkoły hewi metalu, tam jest troche kapelek (sporo, albo większość) które tak grają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum