Com się dzieje z uszami jak juz bede dziadkiem i nie bede taki hartkorowy i sie pozbede tunela?
No bo moze i bym jakis maly zrobil, ale wole wygladac jak czlowiek jeszcze kiedys...
heh widzialam wczorej w Livcu takiego jednego Pana z tym czyms i to takim big wiec teraz z cala pewnoscia moge powiedziec ,ze to jest BRZYDKIE Beznadziej takie cos Bez tego ten Pan wyglądał by o wiele lepiej :>
Ale to tylko moje zdanie
heh widzialam wczorej w Livcu takiego jednego Pana z tym czyms i to takim big wiec teraz z cala pewnoscia moge powiedziec ,ze to jest BRZYDKIE Beznadziej takie cos Bez tego ten Pan wyglądał by o wiele lepiej :>
Ale to tylko moje zdanie
uwazaj uwazaj bo ten "Pan" jest tez na tym Forum;] jeszcze podpadniesz i co?;]
Hmmmm ostatnio moja ciotka szła do lekarza aby poprawić sobie ucho, bo zwykłe kolczyki rozciągnęły jej małżowine jak jakiejś masajce szyje...
Tunele może i fajnie wyglądają (Ale tylko malutkie), jednak potem trzeba mieć troszku kasiorki na małą plastykę ucha.... chyba, że się lubi naturalne dziury
Ale to tylko moje zdanie
..no ..niby siostry ;p ale w tej kwestii mamy calkiem odmnienne zdanie
a piesn Coina to jush tą sama lubimy ;p.. jakiz ten świat jest zawiły :]
Nie chodzi nawet o to jak to będzie wyglądać jak sie będzie starym... tylko jak się pójdzie do pracy i człowiek trochę znormalnieje... a usunięcie czegoś takiego... żeby się to zrosło trzeba najprawdopodobniej wyciąś jeszcze dodatkowy kawałem skóry, żeby mogło się goić... a potem i tak będzie widać że jest ubytek...
siema:D
co wy tu piszecie:P??hehe
dziura po tunelu sie kurczy...bo to nie jest wycieta skora tylko rozciagnieta:D
np po wyciagnieciu tunela 12mm na 3 miesiace dziura kurczy sie do okolo 7 mm (znam z autopsji:D:)
znam przyklad mojego kolegi z pracy ktory mial 8mm i wyciagnal i teraz ma okolo 1/2mm
...a jesli myslec o przyszlosci ...TO PO CO ZYJECIE JAK I TAK UMRZECIE!!!!!!!!!
pozdro Sikora z tunelami :)hihih
_________________ ...bo wiecznie trwac nie bede,
czas sie kurczy,czas umyka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum