A ja zapytam inaczej - czym występy HOA czy Clon będą się różniły od tych sprzed wakacji? Nie żeby były złe, ale cóż nowego zespoły poczyniły. A może to tylko rozgrzewka po wakacjach, hę? : )
Sie znaczy tak. HOA gra pierwszy koncert od... listopada 2006. Czyli tak jakby dawno nas nikt nie słyszał Prawie rok
Co do poczyna?. Cały czas przygotowujemy się do nagrania epki więc sporo się próbowaliśmy, staraliśmy się poprawić brzmienie, aranże i sprawy techniczne. Będziemy czekać na Wasze opinie
Oczywiście pojawią się W KO?CU nowe kawałki
Także zachęcam do przyjścia
Jarsiku nie wiem czy będzie tak samo, bo nigdy nie oglądam koncertów CLoN i nie wiem:lol:
a z drugiej strony nie gralismy na wakacje więc nic nowego nie zrobilismy ...aczkolwiek chcemy sie postarac aby jakoś to zabrzmiało( konczymy w tym miesiącu już 5 lat więc fajnie by było dobrze zagrać)....ale jak wiadomo,Liviec to słaby klubie na koncerty:P ...możliwe że bedzie niespodzianka ze strony CLoN
...napewno będzie inaczej bo niektórym przybyło parę kilogramów ,niektórym ubyło i napewno przybyło nam obrazków
poszdro
_________________ ...bo wiecznie trwac nie bede,
czas sie kurczy,czas umyka...
Mam przyjemność poinformować że zakontraktowaliśmy w zamian za heap of ashes zespół DUST BLOW www.dustblow.com ... konczerto tak jak w planach o 20:00 wstęp za piątaka kolejność Dust Blow, Clon i !nsult ... no i to tyle, będzie piekło:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum